До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Модна фотографка Еліс Розаті випустила книжку про русалок

Еліс Розаті – модна фотографиня і арт-директорка з Мілана, в портфоліо якої є зйомки для українського Vogue, Vogue Czechoslovakia, Vogue Hong Kong, Valentino, Miu Miu, Nike. У січні в Парижі відбудеться презентація її книжки I am a mermaid – розкішного фотоальбому, в якому через серію полароїдних знімків Еліс Розаті розмірковує про сексуальність і чуттєвість.

У супровідному тексті до книжки Еліс пише: "Русалка – це архетипний образ, який представляє жінку, яка комфортно почувається у глибоких водах життя, у хвилі емоцій і сексуальності. Вона показує нам, як прийняти нашу сексуальність і чуттєвість. Вона символізує зв'язок з нашими найглибшими, найбільш інстинктивними почуттями, дикою, первісною, неприрученою природою".

Реклама

Книжка I am a mermaid – результат 5-річної роботи Еліс. Зйомки проходили в готелях і на березі моря, на вулицях Парижа і в нічних клубах. Сольна виставка Еліс Розаті, присвячена книжці, відбудеться в паризькій галереї Charraudeau з 25 січня до 4 лютого.

Фото: © Alice Rosati – KAHL Editions

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.