До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Квіти як мистецтво: марафон Fantasy Room і Fiori

Міжнародна мережа мистецьких шкіл Fantasy Room спільно з міжнародною компанією сегменту люкс з флористики та декору Fiori організували онлайн-марафон з малювання квітів. Від Києва до Шанхая – до марафону приєдналися понад 500 учасників з міст з усього світу.


Марафон складався з 8 навчальних відеоуроків і 2 творчих завдань. У межах проекту учасники малювали всілякі квіти: від вишуканих троянд сорту Девід Остін, названого на честь відомого британського селекціонера, до колекційних букетів Fiori – "Оди ніжності" і "Prime Rose".

Головний приз марафону – вихідні в Амстердамі і екскурсія на поля тюльпанів у Кекенкофі. Переможця традиційно визначають відкритим голосуванням в Instagram-історіях марафону @fantasyroom_battle. Перше місце дісталося юній учасниці з Києва – Тетяні Кульбіді, і вона вже готується до свого квіткового вікенду.

"Цей марафон підходить і професіоналу, і новачкові, всім, хто цікавиться мистецтвом. Уроки зрозумілі, детальні і барвисті. Також участь у марафоні мотивує малювати практично щодня. Особливе задоволення отримуєш тоді, коли твої роботи зауважують, коментують. Але найбільший кайф, коли дізнаєшся про перемогу в марафоні, а саме поїздку в Амстердам на поля тюльпанів – це просто мрія! Я така вдячна за цей квітковий марафон, це неймовірно!", – поділилася своїми враженнями про марафон переможниця конкурсу Тетяна Кульбіда.


Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.