До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що дивитися на Netflix у січні

Драма з Наомі Воттс, довгоочікуваний індійський фільм "Білий тигр" і нова робота Джорджа Клуні — серед найцікавіших новинок Netflix у січні.

Наомі Воттс у фільмі "Пінгвін блум"
"Опівнічне небо"

"Опівнічне небо" — науково-фантастичний фільм Джорджа Клуні, від сюжету якого мурашки по спині бігають. Учений Августин перебуває в постапокаліптичній Арктиці. Він намагається зв’язатися з астронавтами, які повертаються додому, не знаючи, що у світі сталася катастрофа. У ролі Августина — невпізнанний Джордж Клуні. Також у стрічці знялися Фелісіті Джонс і Девід Оєлово.

Реклама
"Фрагменти жінки"

Марта (Ванесса Кірбі) і Шон (Шая ЛаБаф) — пара, яка готується стати батьками. Їхнє життя безповоротно змінюється, коли домашні пологи закінчуються неймовірною трагедією. Глибоко особиста, пекуча і в кінцевому підсумку трансцендентна історія жінки, яка вчиться жити, прийнявши свою втрату.

Pretend It’s A City

Блискучий документальний фільм-розмова з письменницею Фран Лебовіц. Хочете насолодитися вулицями Нью-Йорка й чудовими міркуваннями іронічної Фран Лебовіц? З письменницею, гумористкою й прекрасною оповідачкою розмовляє Мартін Скорсезе. Це цікавий путівник Нью-Йорком, що аналізує найрізноманітніші теми, від туристів, грошей, метро та мистецтва до не такої й простої прогулянки Таймс-сквером (так, є правильний шлях). Режисер стрічки — давній друг Лебовіц, Мартін Скорсезе. Подивіться фільм у межах підготовки до своєї наступної подорожі, коли кордони будуть знову відкриті.

"Білий тигр"

Балрам Галваї (Адарш Гура) розповідає про свій епічний шлях від бідного сільського мешканця до успішного підприємця в сучасній Індії. Балрам походить з найнижчого класу і з дитинства знає, що його призначення — бути слугою, тому стає водієм у багатої пари Ашока (Раджкуммар Рао) і Пінки (Пріянка Чопра), які щойно повернулися з Америки. Однак поступово герой виходить у люди. Фільм ґрунтується на бестселері "Білий тигр", що здобув Букерівську премію 2008 року. Обов’язково прочитайте роман після перегляду.

"Пінгвін Блум"

У 2013 році Саманта Блум (Наомі Воттс), її чоловік Кемерон (Ендрю Лінкольн) і троє їхніх синів вирушили подорожувати до Таїланду, де сталася жахлива аварія. Жінка травмувала спину й опинилася на інвалідному візку. Рік по тому її діти принесли додому поранену сороку, яку ласкаво назвали Пінгвін. Птах допоміг Саманті зцілитися. "Пінгвін Блум" розповідає дивовижну правдиву історію повернення до життя на етапі, коли воно здавалося цілковито зруйнованим.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.