До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Велике повернення: восени виходить римейк серіалу "Династія"

Хвиля римейків, яка за останні кілька років огорнула американське телебачення, триває. Після "Твін Піксу" та "Секретних матеріалів" на екрани повертається культова "Династія". Серіал вийде вже цієї осені. За перезапуск взявся Джош Шварц – автор ще одного популярного серіалу, та вже 2000-х – "Пліткарка". Нова "Династія" буде римейком, а сюжет розвиватиметься навколо протистояння сімейств Керрінгтонів та Колбі, точніше, багатої спадкоємиці Феллон Керрінгтон з її мачухою-іспанкою Крістал. Головну роль зіграє Елізабет Гілліс, 23-річна співачка та актриса, зірка мюзиклу "13".

Актриси Лінда Еванс та Джоан Коллінз

Нагадуємо, що прем’єра оригінальної "Династії" відбулася в 1981 році. Серіал став популярним завдяки актрисі Джоан Коллінз – вона приєдналася до проекту у другому сезоні, і рейтинги одразу ж злетіли вгору. Серіал закрили у 1989, після дев’яти успішних сезонів, і він став справжньою енциклопедією моди кінця 80-х. Яким буде римейк і чи сподобається він сучасному глядачеві – дізнаємося скоро.

Реклама

Читайте також:

Яким буде новий фільм Вуді Аллена

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.