До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ріанна в новому б'юті-образі на барбадоському карнавалі

Ось хто вже вміє зробити справжній б'юті-фурор, так це Ріанна – майстер перевтілень. Особливо це стосується зачісок співачки. В її hair-портфоліо був блонд, чорний колір волосся, червоний і сірий відтінки, а також ультракороткі стрижки і екстремально довге волосся. Тепер в цьому списку – радикальний бірюзово-смарагдовий колір русалкового волосся, на який Ріанна наважилася заради участі в щорічному карнавалі Crop Over. Він проходить з 1687 року на історичній батьківщині співачки – острові Барбадос – і присвячений збору тростинного цукру. А співачка бере в ньому участь вже не перший раз.

Літо – час яскравих фарб і б'юті-експериментів з волоссям, доводять модні дівчата по всьому світу. Джіджі Хадід віддала перевагу яскравим рожево-фіолетовим палітрам з ефектом омбре, а Кара Делевінь зважилася на сріблясто-рожеве фарбування. Гарна новина полягає в тому, що сьогодні – заради експерименту – не потрібно йти на радикальні жертви: існує багато засобів для легкого, швидкого, а головне – тимчасового фарбування без шкоди для волосся. Воно тримається не більше двох тижнів, а тому новий образ можна встигнути випробувати за час своєї відпустки.

Реклама
Джіджі Хадід з рожево-фіолетовим омбре на кінському хвості

Більше краси – в Instagram @voguebeautyua

Читайте також:

Щодень нова: найкращі засоби для тимчасового фарбування волосся

Фламбояж, громбре и nude: что надо знать тем, кто хочет сменить цвет волос

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.