До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гарячий сезон: як зробити найсексуальнішу укладку цього літа

Beach waves, або пляжні локони, – укладка, про яку знають всі. Легкі недбалі хвилі, злегка скуйовджене волосся, створюють відчуття, "тільки що з пляжу" і моментально надають свіжого, відпочилого вигляду.

Akris

Вона підходить волоссю будь-якої довжини і текстури. За словами Кобі Алькантар, перукаря і власниці салону Williamsburg в Брукліні, це лише питання правильно підібраних засобів для текстурування. Нижче – 4 простих способи самостійно зробити пляжні локони, залежно від текстури волосся.

Реклама
Zero + Maria Cornejo
Тонке волосся

Власницям тонкого волосся важливо акцентувати увагу на послідовності та кількості використання продуктів. "У таких випадках буде достатньо половини від зазвичай зазначеної норми. Таким чином, засіб додасть волоссю блиску, і не обтяжить його", – розповідає Алькантар. "Акуратно натискаючи, промокніть волосся рушником. Розпорошіть зволожуючий спрей по всій довжині волосся. Потім збризніть волосся сольовим розчином. Буде достатньо двох натискань на середину локона".

Jonathan Simkhai
Хвилясте або кучеряве волосся

Найлегше створити пляжні хвилі на кучерявому від природи волоссі – в цьому випадку буде достатньо тільки спрея або лаку. "Знову ж таки, важливо починати з вологого висушеного рушником волосся. Нахиліть голову вниз і вичавіть волосся руками, але не викручуйте з силою. Розітріть трохи незмивного кондиціонера між долонями і акуратно розподіліть по волоссю. Це також допоможе зберегти кучері красивими і живими", – коментує Алькантар. "Холодний або теплий режим фена набагато кращий для кучерявого волосся, ніж гарячий. Гаряче повітря пересушить волосся і зробить його ламким".

Roberto Cavalli
Пряме густе волосся

Власниці прямого густого волосся, по суті, можуть слідувати тим же крокам, що і для тонкого волосся. Єдине, їм можна вибирати сильніший продукт. "Спершу нанесіть термозахисний лосьйон, після чого акуратно накрутіть волосся на утюжок, створюючи плавні хвилі. Потім, середній завиток від середини довжини волосся розпряміть пальцями, а закріпити укладку допоможе спрей для недбалої укладки", – рекомендує Алькантар.

Topshop
Густе кучеряве волосся

За словами Алькантар перед нанесенням соляного розчину жорсткому волоссю може знадобитися крапелька зволожуючого крему або масла. "Потрібно буде подвоїти кількість спрею до 4 або 5 натискань. Дозвольте волоссю висохнути самостійно, м'яко витираючи його рушником. У такому випадку, фен додасть волоссю тільки небажаний і надмірний об'єм", – пояснює стиліст.

Кобі Алькантар поділилася своїми 5 засобами-фаворитами для створення beach waves.

<b>Волнистые волосы средства для укладки</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.