До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

При повному параді: як досягти ефекту блискучого волосся

Сяюче, відполіроване до блиску волосся великий тренд майбутньої осені. Стилісти по зачісках розповідають, як зробити його таким.

Волосся з дзеркальним блиском стане головним трендом осені. Принаймі, стилісти модних шоу активно навіюють на нас таку думку. Вони експериментують і зі стрижками, і з довгим волоссям, і з абсолютно прямим, як стрімкі стіни, і з хвилястими пасмами. Повний гід по образах з використанням glass hair можна знайти тут. Відомі українські стилісти по зачісках поділилися секретами створення такої укладки.

Реклама
Павло Лотнік

"Gloss hair або glass hair – безумовний тренд, – пояснює Павло Лотнік, стиліст по зачісках, який часто працює на зйомках Vogue UA. – Глянець на волоссі створити можна як в салоні, так і самостійно. Якщо потрібен стійкий, довготривалий результат, то краще почати з фарбування. Нехай колорист використовує фарбу для волосся з shimmer-ефектом (така є, наприклад, у L'Oreal). Волосся одразу стане глянцевим, як обкладинка Vogue (нагадуємо, вперше в історії Vogue UA презентували з матовою обкладинкою, – прим.ред.).

Claudia Li

Для разового ефекту я рекомендую використовувати креми для волосся. Мені подобаються Smoothing Cream марки label.m і Bed Head Blow Out, Tigi. Продукт потрібно нанести на чисто вимите, віджате від вологи волосся і висушити феном.

Smoothing Cream, label.m та Bed Head Blow Out, Tigi

Для власниць сухого і пористого волосся секретний mix-cocktail: Blow Out + Control Freak NIGI.

Control Freak, ТIGI

Третій варіант сухі спреї, так звані finishing-засоби, що завершують укладку. З улюблених продуктів спрей TIGI Headrush і Hold & Gloss Spray. Я часто використовую ці продукти в роботі і на зйомках.

Наташа Балабанова

Для створення модного ефекту glass hair бажано використовувати косметику для волосся на основі нанотехнологій, – пояснює Наташа Балабанова, стиліст по зачісках, засновниця Beauty Salon Natasha Balabanova. – Наприклад, IAU Serum японської марки Lebel: в цій сироватці містяться олії каріте та насіння інка-інчі, наногель, комплекс клітинних мембран. Завдяки нантехнологіям інгредієнти потрапляють в кортекс волосся – і затримуються у ньому, що, в результаті, створює ефект блиску.

IAU Serum, Lebel

Добре працюють засоби Nashi Argan на основі арганової і лляної олій, які наповнюють структуру волосся. Після кондиціонера або маски, але перед розчісуванням треба нанести незмивну зволожуючу маску Instant. Вона робить заплутане волосся шовковистим, надає йому блиску. Після засобів по догляду знадобиться піна для фіксування волосся (я рекомендую Wella Professionals Extra-Volume) і масло Nashi Argan, яке обволікає волосся і додає гладкості.

Oscar de la Renta

Глянцевого ефекту досягти простіше, якщо мокре волосся витягати одразу щіткою-брашінгом середнього діаметра, при цьому, чергувати гарячий і холодний потоки повітря (це зафіксує укладку). Повітря з сопла фена важливо розподіляти уздовж гребінця зверху вниз.

Завершити укладку можна лаком середньої фіксації, а також спреєм для блиску – наприклад, Saryna Key або Silk Perfume, Balmain

Silk Perfume, Balmain і спрей-блиск з олією ши, Saryna Key

Пасма можна вирівняти або створити завитки за допомогою стайлерів ghd gold. Якщо є бажання додати вологого ефекту, можна нанести трохи Shine Crafter, Sebastian Professional, засіб розподілити зверху вниз.

Shine Crafter, Sebastian Professional

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.