До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У 2022 році ви будете втішені спробувати ці 7 стрижок

Новий рік, нові ми. Так? Змінити зачіску — один зі способів освіжити власний образ і стан. Хочете ви кардинальних змін чи буде досить, наприклад, підстригти кінчики, — це сім стрижок, до яких варто придивитися цього року.

Photo: Samir Hussein
Підхожа форма

Люк Гершесон каже, що навіть коли ви стрижетеся двічі на рік, основою гарної зачіски є сучасна форма і зріз. Важливо не тільки те, який вигляд стрижка має загалом, а також те, як підстрижені невидимі шари волосся, які якраз і є незамінним фундаментом, на якому тримається стрижка в міру відростання волосся. Перукар Ларрі Кінг додає, що через пандемію клієнти стали робити триваліші перерви між оновленням стрижки, тому актуальними стали точні "гострі" зрізи й довге волосся, з якими навіть несвіжа зачіска на вигляд доглянута й актуальна.

Реклама
Боб нікуди не дінеться

Головна стрижка 2021 року нікуди не дінеться і в новому році. Перукар Джордж Нортвуд зазначає, що боб у стилі Алекси Чанг буде в пріоритеті, однак варіацій з довжиною, формою, об’ємом і стилем ніхто не скасовував. "Ті, хто готовий до змін, можуть зробити боб коротшим, додаючи образу сучасного й недбалого відтінку", — каже Нортвуд. Укорочений спереду і з боків боб "творить дива для вилиць" і чудово пасує до густого волосся.

Безвузлові косиці

"Вигадливі проділи й візерунки завжди були популярні в африканській культурі, — розповідає Шарлотт Менса. — У новому році будуть популярні деталізовані косиці, а також косиці без вузлів різних розмірів і кольорів. Вони не тільки мають крутий вигляд, а також універсальні й привабливі".

Укладення феном

Ми звикли до зачісок, які не потребують додаткового догляду й зусиль, проте багато експертів пророкують повернення всім знайомого укладення феном. Такі зачіски нагадують про гламур, вишуканість та елегантність і знову повернуться у 2022 році. Коли ми ефектно укладатимемо волосся для врочистого вечора або прогулянки містом, неможливо буде не уявити себе кінодівою.

"Відполірований" вигляд

"Професійне сушіння феном — найкращий спосіб домогтися такого відполірованого й дорогого на вигляд волосся. Але якщо ви робите укладку самі, то спробуйте використовувати засоби на кшталт зволожувального крему для волосся, щоб згладити розпливи й надати волоссю блиску", — каже Джордж Нортвуд.

Аксесуари

Банти у волоссі та всіяні бісером весільні кучері. У 2022 році в моді будуть пов’язки, банти, шпильки, шалики та інші аксесуари для волосся. "Байдуже, яку маєте стрижку, прикраси для волосся завжди в моді", — пророкує Менса.

Природні кучері

У 2022 році ми й далі надихатимемося та прийматимемо природну текстуру волосся, тому неслухняні кучері й скуйовджені чубчики будуть об’єктом бажання багатьох власниць текстурного волосся. Акцент буде на турботі про здоров’я свого волосся. "У моєму салоні заокруглена стрижка афро одна з найпопулярніших — вона зберігає кучері здоровими й сповненими життя", — говорить Менса.

Текст: Hannah Coates
За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.