До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Стилісти Селени Гомес розкрили секрет її нового кольору волосся

Смаглява брюнетка Селена Гомес здивувала прихильників на церемонії American Fashion Awards новим образом – вона стала блондинкою. До того ж, колір волосся одразу був яскравий та насичений, а подібний різкий перехід потребує певної підготовки. Секрети його створення розкрили стилісти співачки – Ніккі Лі та Ріана Карпі.

Селена Гомес

Виявляється, що прообразом став білявий Курт Кобейн – рок-символ 1990-х. Пам’ятку для колег-перукарів Карпі написала у себе в Instagram: "Друзі, коли до Вас прийде клієнт із прохання зробити йому такий же відтінок, як у Кобейна, будьте готові до кропіткої та довгої роботи, а точніше – вам буде потрібно 9 годин, 300 листків паперу, 8 банок висвітлювача і 2 перукарі. У схожому втіленні нема нічого складного – кожне пасмо волосся потрібно запакувати у фольгу, потім зняти її та повторити процедуру. Головне – все встигнути за один раз, щоб відтінок вийшов однорідним. І так, відволікатися на інших клієнтів в той же день не вийде".

Реклама

Читайте також:

Зачіски для короткого волосся: зірковий приклад Скарлетт Йоханссон

Лучшие свадебные прически из фильмов

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.