До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Срібло: Енді Макдавелл підкорює подіуми розкішною сивиною

Сивий, безсумнівно, переживає бум. Жінки починають приймати цей відтінок – і відкрито носити його публічно.

Замість годинами сидіти в кріслах колористів, намагаючись замаскувати сивину, жінки "повертаються до власного коріння". Енді Макдавелл була однією з перших відомих жінок, що зважилися на цей крок: вона перестала фарбувати волосся на карантині. Наголошуючи, що завжди хотіла мати волосся "сіль з перцем", вона розповіла Vogue у 2021 році про змішані емоції, які відчувала, коли прийняла свій природний колір.

Реклама

"Я була обережною, тому що не хотіла когось засмутити. Я навіть намагалася думати про перуки, щоб догодити людям, — сказала вона тоді. – Але щойно я перестала приховувати сивину, стало ясно, що ці інстинкти правильні: ще ніколи я не почувалася впевненіше й чесніше. Я відчуваю, що не прикидаюся. Відчуваю, що приймаю та ціную своє місце. Мені дуже комфортно. І в багатьох сенсах, думаю, це позначається в мене на обличчі. Просто відчуваю, що це мені пасує".

Вона не помиляється. Поєднавши сиві локони з райдужними сріблястими тінями для повік, які додали блиску та осяяли її очі, Макдавелл справді випромінювала самоствердження й упевненість. І незалежно від віку чи кольору волосся, ми всі могли б цим надихатися.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.