До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Sisley Paris запускає новий бренд – Hair Rituel by Sisley

В Україні представили новий бренд, що спеціалізується на догляді за волоссям та шкірою голови, Hair Rituel by Sisley Paris​

Лінійка лаконічна – 6 продуктів, які підходять для усіх типів і станів волосся, для чоловіків і жінок. У складі засобів – натуральні активні інгредієнти, екстракти, ефірні олії, вітаміни, мінерали та протеїни у високій концентрації.

Усі засоби лінійки отримали один і той же аромат, створений за законами парфумерного жанру: він побудований на нотах вербени, мімози, цитрусових, груш, квітів персика. Представники марки стверджують, що аромат підвищує ефективність натуральних інгредієнтів формули.

Реклама

З нагоди запуску Sisley Україна влаштував вечірку. Як вона пройшла, можна подивитися в галереї.

<b>Sisley Hair Guests</b>

Зовсім скоро на vogue.ua можна буде прочитати огляд кожного з засобів колекції, головні з яких – концентрована сироватка для шкіри голови Revitalizing Fortifying Serum і дорогоцінна олія для волосся Precious Hair Care Oil.

Hair Rituel by Sisley у продажу з 16 лютого в мережі магазинів Бомонд, в салоні ErteQoob, а також онлайн на bomond.com.ua

Читайте також:

Візажист Гуччі Вестман запускає власний бренд

Новинка: аромат Poison Girl Unexpected, Dior

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.