До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Неоново-жовте волосся Тільди Свінтон у Венеції як символ підтримки українців

Неоново-жовте волосся Тільди Свінтон у Венеції має глибший сенс, ніж може здатися спочатку. Насправді Тільда Свінтон вибрала такий образ на підтримку України та українців.

Нікому не вдається так ефектно виходити на червону доріжку, як робить це Тільда Свінтон. Завдяки своїй неземній красі та грайливому погляду на елегантний авангардний дизайн вона стала незмінною музою для режисерів і модельєрів. Втім, у Венеції, на відвідинах фотосесії для реклами нового фільму "Вічна дочка", образ Свінтон мав глибше значення.

Свінтон пофарбувала свою фірмову впізнавану зачіску в яскраво-жовтий. Колірна гама стала навмисним відсиланням до прапора України – символу свободи та незалежності для українського народу. "Для мене честь носити половину українського прапора", — зазначила зірка.

Реклама

Одягнена у волошкову сукню Haider Ackermann з блискітками, вона підібрала волосся догори в ефектний неоново-жовтий скульптурний ірокез.

Слова підтримки українцям від Свінтон прозвучали після віртуального звернення президента України Володимира Зеленського на церемонії відкриття Венеційського кінофестивалю, в якому він попросив присутніх акторів і режисерів виступити проти війни.

Поєднавши свою вроджену, унікальну красу з потужним політичним меседжем, Свінтон вкотре засвідчила, що її зовнішній вигляд завжди може привернути увагу, особливо коли це має найбільше значення.

Текст: Lauren Valenti
За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.