До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Шарліз Терон зрадила фірмовий блонд

Актрису Шарліз Терон вже давно називають однією з найзвабливіших блондинок у Голлівуді, хоча вона легко погоджується на зміни в зовнішності заради кіно. Зірка "Атомної білявки" вже не один раз набирала вагу заради ролі в цікавому фільмі, а тепер не побоялася постати в образі рудої бестії.

Шарлиз Терон стала рыжейШарліз Терон
Шарліз Терон

У себе в Instagram Терон опублікувала світлини зі знімання нового проєкту Netflix "Школа добра і зла". Актрисі тут дісталася роль рудоволосої лиходійки Лессо, яка має абсолютно природний вигляд у вузьких тренчах, білосніжних сорочках з гострими комірцями й краватках, а її укладка нагадує про знамениту зачіску Соні Рікель й елегантну епоху 1930-х. Сама Терон підписала ці фото з гумором: "Зло не має спокою! Не можу дочекатися, коли ви нарешті познайомитеся з леді Лессо".

Реклама
Шарліз Терон
Шарліз Терон

"Школа добра і зла" — це кіноадаптація серії романів Сомана Чайнані, за яку взявся режисер Пол Фіг, відомий роботою над фільмами "Дівич-вечір у Вегасі", "Мисливці за привидами" і "Різдво на двох". Стрічка розповідає про двох дівчат — Агату й Софі, які потрапляють до школи чарівництва, розташовану в таємничому лісі. Компанію Шерон у фільмі складе Керрі Вашингтон — їй дісталася роль позитивного персонажа. Прем’єру цієї казкової історії заплановано на 2022 рік.

Кадр із фільму "Школа добра і зла"


Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.