До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сивина — головний б’юті-тренд Канн

Не так давно жінок вчили боятися сивини. Але, як ясно дала зрозуміти Енді Макдавелл на червоній килимовій доріжці в Каннах, тепер сивина — великий б’юті-тренд.

Енді Макдавелл

Демонструючи свій новий відтінок, темне сиве волосся (вона почала сивіти під час ізоляції), 63-річна Енді Макдавелл зробила ставку не на прикраси, а на пишне кучеряве волосся. Її хмара кучерів ідеально пасувала до синьої сукні Prada, розшитої бісером, і до макіяжу в тон. Навколо темних очей красувалися тіні перламутрового сріблястого відтінку, а на губах і щоках — теплий рум’янець відтінку темної троянди (тіні Gloss Signature Plump відтінку Escalate і хайлайтер Life's A Peach Glow Mon Amour, все — L'Oréal Paris), які підкреслювали сяйливе обличчя знаменитості.

Реклама
Енді Макдавелл

Енді Макдавелл підтримала Гелен Міррен, сріблясто-білий жмуток якої став однією з найкращих зачісок червоної доріжки, і Джоді Фостер, сивий боб якої можна сміливо зарахувати до категорії iconic.

Гелен Міррен
Джоді Фостер

Підтримуючи сивину, якої колись усіляко уникали, Сара Джессіка Паркер всього кілька тижнів тому також показала своє відросле сиве коріння на світлині, зробленій на зніманні перезавантаження "Сексу й міста". Хай живе сива революція!

Текст: Hannah Coates

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.