До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найяскравіші перевтілення знаменитостей у 2020 році

2020 рік став роком перевтілень і немислимих трансформацій, які були символом самовираження й способом пережити стрес і тривогу. Згадуємо найяскравіші стрижки й відтінки, на які зважилися знаменитості цього року.

Photo: @kaiagerber

У 2020 році дієвим способом впоратися зі стресом і занепокоєнням через всепоглинальну нестабільність і зміни стали експерименти з волоссям. Ми підстригали боб, експериментували з чубчиком, вчилися носити відрослі корені й вибирали між фіолетовими й рожевими кучерями. Навіть знаменитості не залишилися осторонь і зважилися на разючі зміни, тому що, як виявилося, зовнішній вигляд (чи то в житті, чи то на сцені) — чи не єдине, що ми могли контролювати цього року.

Реклама

"Жінка, що робить стрижку, збирається змінити своє життя", — сказала одного разу Коко Шанель. У цьому дусі Демі Ловато "зробила щось", пофарбувавши своє волосся в платиновий блонд і обрізавши його в зухвале піксі. Голзі й Таллула Вілліс вирішили взагалі позбутися зайвого вантажу з волосся, а Ріанна і Трой Сіван вибрали для себе суперечливу й ефектну стрижку малет. Розалія і Джиджі Гадід віддали перевагу делікатнішим змінам у вигляді чубчиків, а Габріель Юніон продемонструвала свої природні кучері.

Що стосується кольору волосся, то за рік ми побачили широкий спектр відтінків і тонів. З одного боку, були Кая Гербер і Емілі Ратаковскі, які тимчасово відмовилися від своїх темних від природи кучерів на користь золотисто-платинового блонду. З іншого боку, Lizzo і Кім Кардаш’ян Вест вибрали яскраво-червоний відтінок, Сіара й Леді Ґаґа — холодні відтінки синього, а Джорджія Мей Джаггер дебютувала з яскравим синьо-фіолетовим волоссям.

Згадуємо разом найяскравіші та найнесподіваніші перевтілення знаменитостей у 2020 році.

Текст: Lauren Valenti

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.