До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Приборкання норовливого: тугий вузол – найсексуальніша зачіска цієї осені

Волосся, що вільно спадає на плечі, має дуже звабливий вигляд, але є щось абсолютно магнетичне в гладких, скручених у тугий блискучий вузол пасмах. Класична гулька, схожа на змотаний пучок балерини, – ідеальна осіння зачіска, яку легко зберегти впродовж дня в сезон, сповнений пронизливого вітру та дощовитих днів. Вона проста, елегантна та сексуальна, доречна хоч удень, хоч увечері.

Instagram @cwoodhair

Висока пухка булочка, зроблена ніби нашвидкуруч після сну, з локонами, що вибиваються з гульки та облямовують обличчя, безперечно займає своє почесне місце в репертуарі укладок із шиком. Але якщо ви все ж таки хочете прибрати волосся назад і мати неймовірний вигляд, то тугий глянцевий пучок – це елегантна й витончена зачіска, яка в сучасному варіанті буде крутою та свіжою на вигляд.

Зої Дойч вибрала саме таку гульку для виступу в шоу Джиммі Феллона. Вже за кілька днів її перукар Даніель Пріано виклав на своїй сторінці в Instagram рілз, у якому можна розгледіти хитросплетений подвійний пучок у зачісці акторки, та оцінити, наскільки він гарний зусебіч.

Реклама


Її гулька зі скручених джгутами пасом – така собі сучасна версія класичного пучка (гладке, зачесане назад волосся, зібране в тугий вузол з прихованими кінцями, десь посередині між маківкою та потилицею). Судячи з усього, Даніель розділив волосся Зої горизонтальним проділом трохи вище від вух і спершу зібрав нижню частину в кінський хвіст, закрутив її у джгут, а потім у тугий вузол. Далі повторив те саме з верхньою секцією, ретельно зачесавши волосся Зої від обличчя на рівень проділу, скрутивши в пучок і закріпивши його шпильками. Укладка має елегантний та ошатний вигляд, але водночас, завдяки химерній формі, грайливий і спокусливий.

Це не вперше, коли Зої вибирає гульку: на червону доріжку свого останнього фільму "Не в порядку" вона вийшла майже з класичним пучком, який носять балерини.


У пошуках натхнення пропонуємо подивитися, як плетуть гульки інші знаменитості.

Складна гулька Барбари Палвін
Низький пучок Франчески Тіццано
Франческа Тіццано
Складне плетіння Наталії Парагоні
Наталія Парагоні
Гламурна гулька із джгутів Олівії Родріґо
Висока глянцева гулька, обплетена джгутами з пасом від Saweetie
Мікропучок Маї Генрі
Пучок балерини на маківці Гейлі Бібер
Полірована висока гулька Софі Тернер
Плетена XXL-"булочка" Раян Дестині


Класичний вузол Кари Делевінь

Текст: Elle Turner
За матеріалами www.vogue.in

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.