До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дуа Ліпа знову повернулася до фірмового каре

Дуа Ліпа розлучилася з довгими локонами. Тепер каре, яке вподобали багато які зірки, знову надихає мільйони фанатів на культову стрижку.

Photo: @dualipa

Дуа Ліпа встигла змінити безліч образів за останні кілька років. На початку здобуття популярності вона з’являлася з природним темним волоссям. Потім Ліпа почала експериментувати зі світлими бліками, змусивши пів світу теж зробити світлий чубчик. Відтак був короткий період рожевого омбре і яскраво-мідного відтінку — одного з головних трендів цього року. Тепер же співачка повернулася до чорного.

Реклама

Дуа Ліпа змінила образ знову — саме напередодні сезону святкових вечірок. "Закінчую рік, кутаючись у сяяння моєї б’юті-сім'ї YSL", — написала зірка й обличчя аромату Libre під своїм останнім дописом в Instagram. "Не можу дочекатися, коли ви це побачите". Як для Saint Laurent, так і для назви аромату — грайливий французький боб Ліпи годиться для всього: хвилястий і з рівним зрізом на рівні підборіддя.

Photo: @dualipa

Головна перевага французького бобу в тому, що він завжди має ефектний вигляд і не потребує особливого догляду. Все, що вам знадобиться, — це трохи води з морською сіллю для текстури, а далі кінці локонів зроблять усю роботу за вас.

Експерти стверджують, що популярність бобів усіх різновидів тільки зростатиме у 2022 році. Ліпа точно буде не єдиною зіркою, яка зробить цю стрижку. Однак перший і переконливий крок залишається за нею.

Текст: Gladys Lai
За матеріалами vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.