До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Insta-звіт: 12 стильних образів із зібраним волоссям

Не варто недооцінювати важливості зачісок у модних образах. Правильно укладене або зібране волосся слугує завершальною деталлю в стилізації виходу й іноді від вибраної зачіски залежить успіх всього образу. Цієї весни модниці пропонують замість розпущеного волосся й грайливих кучерів вибирати цікаві зачіски: низькі зализані хвости, туго затягнуті жмутки, зачіски з випущеними пасмами біля обличчя, хвости "мальвінки" або хвости, заплетені в косу, образи із джгутами, стрічками й шпильками, а також химерні банти з волосся, що були популярні у 2010-х.

Найпростіша і найшвидша зачіска, яку можна зробити всього за кілька хвилин, — це низький хвіст або недбалий жмуток. Подібні зачіски мають добрий вигляд у парі з елегантними брючними костюмами, джинсами й футболками, шкільними сукнями з відкладними комірами та спортивним одягом. Подивіться, як носять такі зачіски Вікі Радер і Вероніка Ферраро. Якщо вам здається нудним лаконічно зібране волосся, ви завжди можете додати кілька ефектних шпильок, як любить робити Гейлі Бібер. Наступний рівень за складністю — зализані зачіски. Тут вам уже знадобиться гель, віск або рідкий лак для волосся, щоб домогтися бажаного ефекту. Профі в таких зачісках можна назвати Кароліну Даур, вона майстерно збирає волосся в гладкий жмуток і носить часто таку зачіску в парі з діловими костюмами. Але погодьмося, що в Ханни Вайтінг виходить не менш стильно. Модниця часто завершує зализаним жмутком багатошарові образи.

Реклама

У новому сезоні повертається в моду кокетлива зачіска "мальвінка", відмітною ознакою якої є зібране у високий хвіст волосся на маківці, решта ж лишається розпушеним. Така зачіска найкращий вигляд має на мелованих пасмах, створюючи ефект градієнта. Streetstyle-зірка Тамара Калінич носить хвіст-мальвінку в парі з м’яким пальтом і широкими штанами. Щоб зібране волосся було на вигляд як витвір мистецтва, ви можете спробувати заплести його в бант, надихнувшись образом Леоні Ганне. Врізноманітнити простий хвіст можна ще двома способами — заплести його в косу, як робить К’яра Ферраньї та Алісія Родді, чи щільно перев’язати джгутом або стрічками. Від таких зачісок на довгому волоссі ваше оточення буде в захваті. Більше модних образів із зібраним волоссям дивіться в нашій добірці.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.