До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як швидко зробити святкову зачіску

Ідея зачіски на Новий рік, що перевірена подіумами, червоними доріжками й дістала схвалення перукарів-стилістів, — ювелірні прикраси для волосся. Це найпростіший спосіб надати зачісці святкового вигляду, не перевантажуючи її деталями й не ризикуючи вийти за межі гарного смаку.

Простіше сказати, ніж зробити, звісно. Подіумні приклади й стритстайл-образи можуть надихати скільки завгодно, але відваги вийти в люди, прикрасивши голову блискучими шпильками, стане не кожній. Головний hair-аксесуар більшості дівчат — звичайна гумка для волосся, якою можна перехопити неслухняні пасма в жмуток або хвіст. Але новий виток Y2K, моди початку нульових, потроху повертає нас у часи, коли стрази входили до базового гардероба кожної модниці, а "більше" означало "краще".

Реклама
Giambatista Valli

Цього сезону обручі, банти, "крабики", шпильки-шандельєри — всюди, від CHANEL, Celine і Schiaparelli до Dolce & Gabbana, Patou і Giambattista Valli.

Celine

Аксесуари для волосся, які колись використовували переважно для створення весільних зачісок, а відтак — для особливих випадків, сьогодні проникають у звичайне життя. Найпростіше пояснити це впливом пандемії: коли обличчя заховані під масками, пристрасть до творчості й самовираження підсилюється — і що прикрашати ще, як не зачіску.

Chanel

Плюси очевидні: всього одна прикраса, чи то декорований стразами обруч, чи то шпилька-бант, здатна перетворити банальну повсякденну зачіску в укладку Haute Couture.

Schiaparelli

Чудово працює прийом "подібне з подібним": золотий металевий декор в одязі римується з прикрасами для волосся такого ж відтінку; "коштовні" розсипи на кардиганах — з декорованими стразами деталями затискачів.

Chanel

Суворі учнівські обручі поєднуються зі строгими сорочками з відкладним комірцем, а "пажеські" банти — з оксамитовим убранням. Деякі перукарі-стилісти пропонують носити відразу кілька обідків, що відрізняються розміром і фактурою: об’ємні текстильні, тонкі металеві або перлові.

Dolce & Gabbana

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.