До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дженніфер Лопес вибирає зачіску в стилі 1970-х

Дженніфер Лопес вкотре звернулася до свого стиліста Кріса Епплтона, який як завжди чудово оновив образ співачки.

Photo: Matt Winkelmeyer

У 2020 році Дженніфер Лопес стала однією з тих знаменитостей, яка частіше і яскравіше за всіх змінювала стрижки. Все почалося з прямого бобу на початку року, потім були великі хвилі, що часто траплялися у 2000-х. Тепер, коли осінь і далі набирає обертів, зірка зробила вибір на користь довгого волосся й чубчика в стилі 70-х.

Реклама

Кріс Епплтон зробив стрижку простою й привабливою водночас, не прикрашаючи волосся додатковими елементами. Новий образ співачки подібний до стилістики бохо, популярної в 70-ті роки. Дженніфер Лопес звернула увагу на кучері із золотим переливом і недбалий чубчик ще на початку 2020 року, щоправда, тоді зірка постала перед публікою з темною короткою стрижкою. Трендовий чубчик не може не надихнути на зміни не тільки завдяки своїй грайливості й універсальності, а й завдяки легкому догляду за ним.

Огляд тенденції на довге волосся, що набирає обертів, помітний і в Instagram стиліста Епплтона, де ще на початку жовтня Лопес виблискувала довгими хвилястими кучерями, які мали дуже сміливий та ефектний вигляд. Утім, серед клієнтів відомого гуру стрижок ще є Кім Кардаш’ян, Дуа Ліпа, Кеті Перрі.

Текст: Alberto Sisí Sánchez

За матеріалами vogue.es

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.