До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 стрижок з літнім настроєм на весь рік

Більша частина 2020 року прикута увагою до пандемії, і це має позитивні сторони: завдяки кризі ми почали по-новому цінувати свободу й цього літа, як ніколи раніше, згодні на експерименти. Ось 5 стрижок цього літа, які залишаться з нами восени.

Натуральні текстури
Естественные кудри в списке популярных стрижек нового сезона.Photo: @gentlehairdos

"Люди виходять з ізоляції, почуваючись оновленими й готовими подивитися на своє волосся свіжим поглядом", — говорить зірковий перукар Вернон Франсуа. "У нас не було іншого виходу, крім як познайомитися з реальним кольором і текстурою нашого волосся. Багато людей повідомляє мені в соціальних мережах, що вони попрощалися з відрослими кінчиками свого обробленого волосся й більше не збираються проходити кератинові процедури й сушити волосся, змінюючи його текстуру. Тепер природні хвилі й кучері отримують позитивний відгук", — розповідає Франсуа. Він вважає, що клієнти відновлюють і вивчають свою природну оболонку, і зазначає, що ми станемо свідками яскравих експериментів і коротких стрижок.

Реклама
Гострі кінчики
Короткие стрижки в трендах осени 2020.Photo: @larrykinghair

Джордж Нортвуд прогнозує тенденцію на оголені шиї, оскільки в салонах краси й соцмережах простежуються запити на короткі стрижки "до лінії підборіддя". "Можливо, це навіть повернення до 1960-х і 1970-х, коли в моді якраз були гострі й різкі зрізи. Багато хто з моїх клієнтів стає радикальнішим, а ми, перукарі, у захваті від цього — підмітати волосся наприкінці дня ніколи не було так приємно", — каже Нортвуд.

Боби — всі варіації
Стрижка боб продолжает удерживать лидерство среди стрижек лета-осени 2020.Photo: @zoeirwinhair

Всі стилісти, з якими ми розмовляли, одностайні в тому, що боб — це, мабуть, найпопулярніша стрижка цього літа. Одна з найчастіших варіацій стрижки в запитах клієнтів — боб як в Алекси Чанг. Тим часом перукарка й глобальна амбасадорка ghd Зої Ірвін зауважує, що боб — надійний спосіб відновлення волосся після ізоляції. "Боби на рівні підборіддя й далі переважають на тлі інших стрижок з літа минулого року, — каже вона. — На сьогодні вони особливо привабливі, тому що волоссю краще, якщо його обрізати до такої довжини, водночас воно зберігає свою міцність, а люди прагнуть додати своєму волоссю трохи життя й свіжості після ізоляції".

Принади чубчика
Челка как в "Нормальных людях" – новый тренд сезона.Photo: @georgenorthwood

Називайте це "ефектом Дейзі Едгар-Джонс": Ірвін зазначає про збільшення кількості запитів на чубчик. "Люди виявляють неабиякий інтерес до чубчика через появу онлайн-посібників, які доступно розповідають про догляд за ним, — говорить Ірвін. — Чубчик головної героїні "Нормальних людей", безумовно, мав величезний вплив на формування тенденцій у салонах краси, та й під час дзвінків у Zoom він має напрочуд гарний вигляд".

Стрижки, що не потребують турботи
Стрижка, не требующая укладки и дополнительного ухода.Photo: @gentlehairdos

Оскільки ізоляція спонукала нас прийняти природні кучері, Скотт Аде, перукар з Larry King, каже, що особливо популярні стрижки, які не потребують додаткового догляду. "Точні зрізи з м’якими контурами, не переобтяжені шарами, — пояснює він. — Суть у тому, щоб стрижка відповідала сама за себе, а волосся, під власною вагою, створювало ідеальний силует. Якщо брак шарів видається нудним, подумайте про те, щоб відстригти текстурований чубчик — наприклад, як у Джейн Біркін!"

Текст: Hannah Coates

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.