До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 зачісок до дня Святого Валентина

"Тобі сьогодні вночі хто-небудь розкуйовдить волосся чи зробити міцніше? — запитує клієнтку стиліст у романі Вишневського. — Не розкуйовдить, тому що перебуває далеко й навіть не знає, як мені цього хочеться. Але роби так, ніби він розкуйовдить", — відповідає вона. Переваги прози можна обговорювати довго, проте, поза всякими сумнівами, найгарніші та найсексуальніші зачіски на день Святого Валентина мають злегка недбалий вигляд, а до розкуйовдженого волосся так і хочеться доторкнутися.

Залежно від формату свята можна варіювати укладки. Попросіть стиліста зробити гарячу укладку й завити волосся дрібною конусною плойкою. Тоді волосся можна буде перекидати з одного плеча на інше, збирати в жмуток, недбало перев’язуючи пакувальною стрічкою (апсайклінг як є), робити низький хвіст або заколювати у вузол. Пасма можуть випадати, але так навіть краще — вони додадуть зачісці жвавості. І волосся матиме гарний вигляд — зблизька або на екрані в Zoom. А, можливо, і в об’єктиві селфі-камери: адже найегоїстичніша і найвідданіша — любов до себе.

Реклама

Фото: Fernando Gomez

Макіяж: Rosa Matilla for Shiseido Spain & Real Techniques

Зачіски: Rosa Matilla для M.Ö.N Icon team

Манікюр: Rosa Matilla для OPI Spain

Модель: Connie Savill @ VIVA

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.