До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 чудових масок для волосся

Довгі вихідні – це змога приділити увагу тому, на що в будні не вистачає часу. Робимо маски для волосся – і насолоджуємося результатом.

Chanel

Цього сезону модним став образ паризької буржуа. Це дівчина з хорошої сім'ї, вона багато буває на свіжому повітрі, вчасно лягає і рано встає, бігає в парку, їсть авокадо і вечеряє рибою. Принаймні, її вигляд вказує саме на це – бездоганна шкіра і гладке, блискуче волосся. Тим часом експерименти з фарбуванням, затяжні фотосесії на пляжі (без капелюха, звісно ж) і спосіб життя (не заглиблюватимемося в деталі) залишає мало надій на ідеальний зовнішній вигляд. Добре, що є засоби-рятівники, здатні відновити і поліпшити те, що дано від природи. Представляємо п'ять ефективних масок, на які можна розраховувати навіть у важкий для волосся час.

Реклама
Маска-крем для волосся 2 в 1 "Живлення і Шовковистість", Yves Rocher

Кремова консистенція, натуральний аромат, властивість покращувати волосся, доступна ціна – все це переваги нової маски Yves Rocher. У складі – олія авокадо з незамінними жирними кислотами і здатністю підтримувати ліпідний баланс волосся, а також полісахариди агави. Вони покращують мікроциркуляцію у шкірі голови і зміцнюють волосся. Маску можна використовувати перед (детальніше про pre-shampoo читайте тут) і після миття голови.

Маска-крем для волосся 2 в 1 "Живлення і Шовковистість", Yves Rocher
Золотиста маска Absolut Repair Gold Quinoa+Protein, L'Oreal Professionnel

Лінію Absolut Repair повністю оновили цього року. Нова маска – золотого кольору, за густиною нагадує рідкий мед і містить екстракти кіноа, протеїни пшениці і золотисті часточки. Її суперсила в тому, що вона здатна серйозно відновити навіть найбільш пошкоджене (наприклад, знебарвлене) волосся.

Золотиста маска для інтенсивного відновлення пошкодженого волосся Absolut Repair Gold Quinoa + Protein, L'Oreal Professionnel
Маска для волосся "Реконструкція та наповнення" з кератином і гіалуроновою кислотою, Collistar

І ця маска належить до нового покоління засобів, які можна використовувати як pre-shampoo догляд. Такий альтернативний спосіб застосування рекомендований, якщо волосся особливо пошкоджене і ламке. Засіб кремовий, але легкий, його слід наносити по всій довжині волосся, але відступити від коренів 5 см. Виробник радить ще один спосіб нанесення: на сухе волосся, а потім одягнути шапочку для душу і залишити так на годину.

Маска для волосся "Реконструкція та наповнення" з кератином і гіалуроновою кислотою, Collistar

У складі – кератин з низькою і високою молекулярною масами. Перший потрапляє у кортекс, що складається з білка, так зміцнює його і сприяє відновленню. Другий – працює на поверхні і розгладжує лусочки волосся. Так з’являється блиск. Гіалуронова кислота у складі відповідає за зволоження і захист від агресії навколишнього середовища.

Маска для волосся з мікрокристалами SDL Diamond Illuminating Mask, Alfaparf Professional

Об'єм цієї маски дуже тішить: 500 мл дають змогу наносити її щедро. А як пам'ятаємо з матеріалу про відновлення волосся, найкраще працює той засіб, який наносять регулярно і в належній кількості. Маска з мікрокристалами містить вітаміни А, Е і F, відновлює волосся, робить його пружним і щільним.

Маска для волосся з мікрокристалами SDL Diamond Illuminating Mask, Alfaparf Professional
Маска для волосся з мікронізованим золотом The Gold, Miriam Quevedo

Ця маска має такий вигляд, що нею хочеться користуватися постійно, а ціна (1399 грн) – не бентежить. Засоби марки – ефективні і їх вистачає надовго. Маска обіцяє живити і відновлювати не лише саме волосся, а й шкіру голови, а мікронізована золота пудра у складі надає волоссю блиску. Зволоження, живлення, захист від сплутування – всі переваги найкращих масок – теж наявні.


Маска для волосся з мікронізованим золотом The Gold, Miriam Quevedo

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.