До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

31 зачіска для різних типів обличчя

"Ви маєте думати про своє обличчя як про картину, – каже перукар Люк Гершесон. – Облямування – це те, що увиразнює витвір мистецтва – з ним вигляд завжди стає кращим". Те саме стосується вашого волосся. Гарна зачіска – ключ до зовнішньої гармонії та піднесення ваших рис.

Лілі Джеймс

Усі стрижки певною мірою облямовують обличчя, і є особи, які мають чудовий вигляд без усіляких перукарських трюків, наприклад, з довгим прямим волоссям, у стилі завіси. Але навіть у таких випадках працюють непомітні деталі, які змінюють усе: правильність формули залежить від того, як перукар пропрацює стрижку на фінішній прямій. "Кожному личить щось своє, особливе, чи то чубчик-шторка, чи прямі та довгі пасма", – каже Гершесон.

Як правило, видовжене обличчя має чудовий вигляд з прядками на рівні підборіддя, або трохи вище, щоб "зменшити відчуття довжини" – і Дженніфер Еністон є чудовим прикладом у цьому правилі, каже Гершесон. "Коли її обличчя облямовує довге волосся, воно і вигляд має довший, але тільки-но пасма опиняються вище від підборіддя, її зовнішність миттєво змінюється". Подібним чином люди з круглою формою обличчя можуть виграти від довгого волосся навколо обличчя, щоб візуально наблизити його до овалу.

Тож усього кілька коротких чи довгих пасом можуть суттєво покращити образ. Нижче дивіться 31 спосіб, як увиразнити власну красу за допомогою правильної стрижки. Тут є чим надихатися перед наступним походом до салону.

Реклама

За матеріалами www.vogue.co.uk
Текст: Hannah Coates

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.