До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нове життя: де в Україні пройти детокс

Літо – чудова пора для омолодження і відновлення організму. Один з найкращих курортів Європи Edem Resort Medical & SPA, розташований недалеко від Львова, пропонує забути про токсини з медичною програмою Detox. Як покращиться після неї організм Vogue UA розповів Олексій Башкирцев – головний лікар комплексу, кандидат медичних наук, академік Європейської Академії природничих наук, міжнародний експерт в anti-age медицині.

Edem Resort Medical & SPA
Про програму Detox

Сучасна людина ХХI століття живе на максимум. Вона багато працює, подорожує, і звичайно ж, стежить за своїм здоров'ям. І щоб встигати за динамікою життя організму потрібне перезавантаження. Для того, щоб знову відчувати прилив сил і здоров'я потрібні ефективні методи. З цим завданням справляється Detox – програма очищення організму від шкідливих речовин, які потрапляють в тіло разом з неякісною водою, напоями, нездоровою їжею, побутовою хімією, косметикою і стресами.

Реклама
Edem Resort Medical & SPA

Detox-програма поєднує європейську і нетрадиційну медицину. Вона побудована на базі доказової медицини в сфері профілактики та діагностики. Detox – це комплексний підхід до тіла, який об'єднує діагностику і персоналізований вибір методів лікування. І тільки при цьому симбіозі можна досягти максимального ефекту.

З чого складається програма Detox

Гості можуть обирати програму на 7, 10 або 14 днів, протягом яких вони перебуватимуть в нашому Центрі відновлення здоров'я Edem Resort Medical & SPA. Detox починається з діагностики, консультації лікаря і лабораторних досліджень. За результатами аналізів я змінюю програму детоксикації та коректую її відповідно до індивідуальних особливостей гостя. Кожного дня гості проходять апаратний і мануальний масажі, які очищують організм.

Також в щоденному розкладі гіпоксітерапія – процедура, яка сприяє відновленню серцево-судинної системи, підвищує резерви організму і покращує роботу мітохондрій в кожній його клітинці. Програма включає індивідуальні заняття з фітнес-інструктором, гідромасажні ванни з обгортанням і душем Шарко, а також процедури дюбажу. Програми на 10 і 14 днів додатково включають майстер-клас від шеф-кухаря, де розповідають все про тонкощі приготування здорової їжі, а також лікування травами, зібраними в місцевих лісах.

Ми дотримуємося принципу п'ятиразового харчування, який нейтралізує відчуття голоду і допомагає підтримувати гормональний баланс протягом дня. До речі, фрукти і овочі для наших гостей ми вирощуємо на нашому городі, біля комплексу.

Про результати

Головний результат – це очищення організму. Тіло омолоджується, поліпшується кровообіг і самопочуття, з'являється відчуття легкості і енергетичної наповненості. Також гості нормалізують свою вагу. Нашим рекордом був показник 8 кг за 7 днів. В середньому гості худнуть на 1-2 кг, і що головне – нормалізуються пропорції тіла, поліпшується співвідношення м'язової і жирової тканин, стан волосся і шкіри. Після закінчення програми гості отримують спеціальні інструкції по здоровому харчуванню додому, інтерпретацію лабораторної та інструментальної діагностики, тому з легкістю можуть дотримуватися Detox-програми і після завершення курсу.

Edem Resort Medical & SPA
Про емоційну складову

Крім фізичного відновлення ми хочемо, щоб наш гість відчував прилив позитивних емоцій, що заміняють все негативно-емоційне сміття, що накопичилося від життя у великому місті. Для цього ми створили платформу для натхнення і морального відновлення в Edem Resort. Арт-простір, гольф-клуб, СПА, або прогулянка уздовж берега озера – у нас відпочиває не тільки тіло, але і ваша душа. Наприклад, я після роботи люблю прогулятися по наших садах, зануритися в озеро або вибити кошик гольф-м'ячів на driving range. Тут немає місця для суєти і нудьги, адже Edem Resort Medical & SPA заряджає особливою енергією. Не дарма наші гості повертаються в Edem знову і знову.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.