До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Крізь шар: найкращі лосьйони з догляду за шкірою обличчя

Лосьйон – багатофункціональний продукт, здатний замінити кілька засобів з догляду за шкірою.​

Лосьйон найкраще використовувати як засіб для зволоження – як альтернативу крему. В нього рідка текстура, він швидко вбирається, не залишає жирної плівки. Крім того, він може знімати роздратування й почервоніння, заспокоювати (Lancôme), розслабляти (Guerlain), вирівнювати тон (Biotherm), стирати сліди віку (KenzoKi) або готувати шкіру до нанесення наступних засобів (Givenchy).

Реклама

Лосьйон Dior при натисканні на помпу перетворюється на піну і призначений для вмивання, а сплеш-лосьйон Darphin використовується в якості маски. Наносити лосьйон слід після вмивання, коли шкіра суха і чиста. Можна використовувати ватні диски, а можна налити трохи засобу в жменю, розподілити по шкірі, а потім притиснути долоні до обличчя, як це роблять фахівці в спа. Лосьйон незамінний у спеку, коли потрібно наносити засоби з SPF і тональну основу. У подорожі він може замінити не тільки зволожувальний крем і маску, але й патчі: досить просочити ним тканинну серветку і залишити на шкірі на 15 хвилин.

<b>LotionsForFace</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.