До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перше правило краси: очищення

Ненависну щоденну рутину з очищення шкіри можна перетворити в приємний медитативний ритуал, достатньо вибрати правильні засоби.

Освіжаюче молочко для зняття макіяжу Fresh Cleansing Milk, Givenchy

Текстура і формули косметики стають все більш витонченими, пігменти – яскравими. Долати їх в кінці дня (або вечора) часом займає стільки часу, що виникає спокуса відмовитися від макіяжу взагалі. Але навіть якщо перестати фарбуватися, очищати шкіру все-одно доведеться – як мінімум від найдрібніших частинок сажі і побутових токсинів, що руйнують захисний бар'єр і винні у тьмяному відтінку обличчя.

Реклама
Засоби для очищення з колекції The Cleansing Collection, Chanel

Б'юті-бренди працюють над ароматами і сенсорними характеристиками очищувальних засобів не менш натхненно, ніж над їхніми утилітарними властивостями. У молочка може бути текстура води і властивості олійки (Givenchy, Dior).

Незмивне міцелярне молочко Hydra Life, Dior

Крем можна успішно використовувати з водою і без неї.

Крем-піна Anti-Pollution La Mousse, Chanel

Збитий крем для очищення може перетворюватися в піну. Екстракт солероса в його складі регулює водний баланс.

Крем-піна Anti-Pollution La Mousse, Chanel

Склад засобів збагачують спеціальними інгредієнтами. Наприклад, екстракт опунції допомагає шкірі боротися з агресивним впливом навколишнього середовища.

Освіжаюче молочко для зняття макіяжу Fresh Cleansing Milk, Givenchy

Новий мус для вмивання Orchidée Impériale пахне орхідеями, трояндами, білим мускусом і кедром. Його рівень кислотності близький до природного (pH 6,3), тому він очищає шкіру, без порушення її природного балансу. Завдяки водному екстракту орхідеї і гіалуронової кислоти з низькою молекулярною масою в складі, мус зволожує, а також сприяє синтезу гіалуронової кислоти. А технологія Cell Respiration регулює дихання клітин і бореться з кисневою недостатністю.

Збагачена гель-пінка Orchidée Impériale, Guerlain

Ніжний гель з ефектом тонізації HydroPeptide збагачений себо-активними компонентами, видаляє макіяж і одночасно тонізує. У його складі м'які ПАВи, дружні навіть до найчутливішої шкіри. У складі також комплекс аміно- і нейропептидів з ботулоподібною дією, молочна кислота, яка нормалізує оновлення і зволоження клітин шкіри та інтенсивно зволожує її. Екстракт яблук живить, зволожує і надає шкірі красивий матовий тон. Себацинова кислота нормалізує роботу сальних залоз і пригнічує активність пропіоніл-бактерій (акне). Екстракти фруктів, ромашки, лаванди, календули, гарденії, цитрусів заспокоюють, пом'якшують і мають протизапальну дію.

Ніжний гель з ефектом тонізації Cleansing Gel, HydroPeptide

Очищення важливо завершувати тоніком, який зволожить і вирівняє рН. А до того ж підготує шкіру до подальшого догляду.

Зволожувальний тонік, Académie

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.