До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Multitaskers: сироватки, які вирішують кілька завдань одночасно

Vogue.uа обирає сироватки, які працюють одразу над кількома проблемами шкіри, і роблять це ефективно.

Фото: Mary BROWN

Чим більше завдань вирішує б'юті-засіб, тим більше часу він економить. Це неоціненно: залишається більше часу на скролінг стрічки в Instagram (сарказм). Насправді, багатозадачність засобів для догляду допомагає уникнути зайвих витрат, економить час, а також позбавляє необхідності наносити відразу кілька продуктів. Тут профіт не тільки в тому, щоб вирішити пазл з сполучуваністю активних інгредієнтів. А ще і в тому, що багатоступінчастий догляд часто загострює чутливість шкіри.

Реклама
Сироватка для відновлення пружності шкіри Capture Totale Le Sérum, Dior

"Сироватка впливає на всі ознаки віку, – пояснює тренінг-менеджер Dior, Євген Пономаренко, – зморшки, пігментні плями, тьмяний відтінок обличчя, втрату тонусу". До того ж вона відновлює дерму і дає їй команду виробляти власні стовбурні клітини. А також дає сигнал виробляти протеїни, які здатні так налагодити роботу клітин шкіри, щоб відновлення минало як по нотах.

Сироватка для відновлення пружності шкіри Capture Totale Le Sérum, Dior

У складі – екстракт рослини лонгози з о.Мадагаскар. Він допомагає зробити шкіру більш пружною, розгладити зморшки, синхронізувати роботу клітин. TP-Vitil (складна формула на основі гібіскуса) працює зі стовбуровими клітинами епідермісу; сіколсі (отриманий з пшениці) – зі стовбуровими клітинами гіподерми, а речовина, отримана з перцевої м'яти, відповідає за синхронізацію роботи клітин шкіри.

Сироватка Guerlain Abeille Royale Double R Renew & Repair, Guerlain

Сироватка працює всього над двома маркерами стану шкіри, але зате якими: пружність і сяйво. Вчені лабораторій Guerlain вирішили об'єднати антивікові властивості "бджолиної" технології Abeille Royale і м'якого пілінгу. Останній оновлює шкіру завдяки трьом видам оксікислот з доведеною ефективністю. Вони діють так само ефективно, як більш концентровані побратими, але не дають дискомфорту і почервоніння. Такий м'який пілінг дає змогу шкірі оновлюватися з подвоєною швидкістю. Що стосується пружності, то вчені зробили ставку на ген TIEG1. Він керує відновленням шкіри, стимулює синтез колагену I і IV типу і гіалуронової кислоти.

Сироватка Guerlain Abeille Royale Double R Renew & Repair, Guerlain
Зміцнюючий концентрат Diamond Cocoon Skin Booster, Natura Bisse

Нова розробка іспанського бренду Natura Bisse захищає шкіру від забруднень, побутових токсинів, пилу, дрібних наночасток сажі, металів, смогу, а також від блакитного світла, який випромінюють гаджети. До того ж – зміцнює мікробіом шкіри. Засіб працює як щит завдяки пробіотикам, що входять до його складу. Досить трьох крапель, доданих в звичайний крем або сироватку, щоб запобігти акне, сухості, пігментації, тьмяності і зморшкам.

Зміцнюючий концентрат Diamond Cocoon Skin Booster, Natura Bisse
Сироватка Advanced Génifique, Lancôme

Працює одразу в десяти напрямках: робить шкіру більш еластичною, свіжою, пружною, яскравою, світлою, однотонною, гладкою. Завдяки комбінації пробіотиків у складі підсилює бар'єрну функцію шкіри і збільшує її захисний потенціал. Екстракт біфідобактерій оптимізує структуру епідермісу, екстракт дріжджів – допомагає виробляти ті елементи позаклітинного матриксу, які відповідають за пружність і еластичність шкіри.

Сироватка Advanced Génifique, Lancôme
Сироватка Genexc™, Is Clinical

У сироватки відразу три фронти робіт: захист, регенерація, омолодження. Вона прицільно "включає" ті гени, які здатні дати клітинам шкіри команду залишатися молодими. У складі – запатентована комбінація екстремозимів (Extremozyme®), які відновлюють структуру ДНК шкіри. Засіб для чоловіків та жінок, доречний для всіх типів шкіри, не загострює чутливість. Його можна застосовувати після процедур, за гіперпігментації, в юному (20+) та зрілому віці.

"Сироватка Genexc містить 20% вітаміну C (L-аскорбінова кислота), потужну комбінацію ферментів рослинного походження, антиоксидантів і фруктових кислот, – пояснює лікар-косметолог, методист компанії Spaland International і сертифікований тренер бренду iS CLINICAL®, Світлана Прус. – Ці передові інгредієнти працюють разом, вирішуючи проблеми вікової шкіри, акне, постакне, гіперпігментації".

Сироватка Genexc™, Is Clinical
Інтенсивний концентрат вітаміну С Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate, Kiehl's

У складі засобу – 10,5% чистого вітаміну С (L-аскорбінова кислота) і 2% вітаміну Cg (аскорбіл глюкозид), а також гіалуронова кислота. Засіб освітлює пігментацію і освіжає колір обличчя, покращує текстуру шкіри, скорочує зморшки і зволожує.

Інтенсивний концентрат вітаміну С Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate, Kiehl's
Двофазна сироватка Aquasource Aura Concentrate, Biotherm

Сироватка – мультитаскер одразу за кількома параметрами. По-перше, підходить всім типам шкіри (крім схильної до акне). По-друге, завдяки високій концентрації екстракту настурції вона зволожує швидко й інтенсивно, а також надає шкірі сяйва. По-третє, варіантів використання засобів – кілька: а) самостійний догляд, б) маска, в) концентрат, яким можна збагатити свій звичайний крем, додавши в нього кілька крапель сироватки, г) хайлайтер. Формула збагачена екстрактом зеленої водорості хлорели – завдяки цьому забезпечує детокс-ефект. Нарешті, сироватка виводить токсини, пом'якшує, насичує шкіру киснем і мінералами, і зміцнює захисний бар'єр шкіри.

Двофазна сироватка Aquasource Aura Concentrate, Biotherm

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.