До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Like: найбільш 'instagrammable' б'юті-засоби

Формули сучасних б'юті-засобів стають все більш досконалими. Але не одні вони будять у покупцях потужний споживчий інстинкт і спрагу володіння. Краса флакону і його властивість прикрасити будь-який інтер'єр додає йому очок в порівнянні зі звичайним засобом. Vogue.ua вибирає найкрасивіші продукти, які мають при цьому супер-характеристики

Крем для рук і нігтів La Crème Main, Chanel

У складі крему – віск травневої троянди й екстракт ірису паллідо. Але любимо ми його за формат: еліпсоїд, що нагадує комп'ютерну мишу Apple.

Реклама

Засіб для вмивання Le Soin Noir Rituel De Nettoyage, Givenchy

Чорний засіб для вмивання з екстрактом чорних водоростей поміщено до досконалого чорного флакону. Чудово очищає – в тому числі, завдяки спонжу, що додається (теж чорному, звичайно).

Аромат Santal 33, Le Labo

Округлий, красивий аромат упакований до знаменитого флакону з етикеткою, графи на якій заповнюють вручну під час продажу.

Зволожувальна сироватка Intense Hydration Serum, Eve Lom

Марка Eve Lom, заснована косметологом Ів Лом, зібрала за час існування, здається, всі існуючі б'юті-нагороди. Один з бестселерів – потужний зволожувач, який оживляє навіть найбільш втомлену шкіру.

L’étoile Infinie – Twin Enhancing Face Oil, Argentum Apothecary

Бренд Argentum Apothecary починався як фармацевтичний бізнес. Сьогодні засоби, що вийшли під ним, продають найбільші універмаги світу. L'étoile Infinie – легка захисна олія для обличчя з антиоксидантами, яка зволожує й надає сяйва.

Рідке мило Sweet Orange, Cedarwood & Sage, Grown Alchemist

Марка, заснована братами-австралійцями Кестоном й Джеремі Муджі, відома менше, ніж Aesop, але так само гарна. Формули багаті антиоксидантами й вітамінами. Олія насіння фенхелю й кокосова олія в складі мила для рук зволожує й освіжає шкіру. До того ж мило чудово пахне.

Лосьйон для тіла Mohave Ghost, Byredo

Марку заснував Бен Горем, корінний житель Стокгольма, і це багато що пояснює. Засоби Byredo – з категорії тих, під які хочеться підлаштувати інтер'єр: лаконічні, чисті, сама досконалість. Засіб для тіла миттєво вбирається і залишає м'який, але відчутний аромат.

Pure Vitamin C Powder Cream, Dr.Sebagh

Марка заснована косметологом, доктором Себа, який – сам по собі знаменитість. Серед його клієнток – наприклад, Ель Макферсон. Він одним з перших став використовувати формули з "ударним" ефектом. Одне з супер-крутих засобів, які вийшли під його брендом, – набір з порошком чистого вітаміну С. Освіжає, омолоджує й освітлює шкіру.

Крем під очі High Potency Eye Lift, Perricone MD

Доктор Перрікон – ще одна знаменитість світу косметології: він – автор багатьох бестселерів про догляд і харчування. Засоби його бренду з березня 2018 можна купити в Україні. Знаменитий крем під очі відмінно вбирається, ущільнює і розгладжує шкіру.

Сыворотка против пигментных пятен Clearly Corrective Dark Spot Solution, Kiehl's

Средства американской марки Kiehl's давно известны и любимы в Украине – не в последнюю очередь благодаря своему хипстерскому дизайну. В мире они выпускаются с конца XIX века (!) Бестселлеров у марки множество, попробовать надо сыворотку от пигментных пятен и тусклого цвета лица. Работает как фильтр в SnapSeed.

Средство для умывания Amazing Face Cleanser, Aesop

У австралийского Aesop – самые красивые бьюти-магазины в мире. Дизайн флаконов – тоже совершенен. Средство для умывания с ароматом лаванды и иланга оценят обладатели смешанной и жирной кожи: очищает мягко, но действенно.

r-Retinoate, Medik8

Засіб британської марки Medik8 r-Retinoate чимось нагадує iPhone. Власне, і технологічний він практично так само. Надзвичайно активна форма ретинолу в його складі бореться зі зморшками, тьмяністю, розширеними порами, надає шкірі гладкість і красу.

Hydration Vaccine, NIOD

Засоби NIOD (Non-Invasive Options in Dermal Science) випускає Deciem – марка, яка зробила ставку на максимально прості і дієві засоби "для надосвічених". "Зволожувальне щеплення" допомагає в ситуаціях, коли шкіра страждає від сухості: в холоди, при зміні сезонів. Вона "замикає" вологу всередині, але не заважає шкірі дихати.

Більше краси – Instagram @vogueua_beauty

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.