До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Оскар 2019: як знаменитості готуються до виходу на червону доріжку

Велика ніч серйозна підготовка. "Оскар 2019" ось-ось запалить нових зірок кінематографа, але це важлива подія не тільки для індустрії кіно, а й для моди загалом. По червоній доріжці пройдуть акторки, моделі, співачки та інші оскарівські знаменитості, які продемонструють свої вбрання і бездоганні відполіровані тіла. Дієти, тренування, мікродемабразія (алмазний пілінг), радіохвильові підтяжки обличчя і багато іншого Vogue.ua знає, як знаменитості готуються до оскарівської ночі.

Кейт Босуорт, Оскар 2017

Підготовка до "Оскара" починається за кілька місяців – посилюється харчування і тренування. Зірковий тренер Джейсон Волш – один з тих, хто стоїть за індустрією краси, розкоші і стилю червоної доріжки. Серед його клієнтів прямо зараз: Елісон Брі, Брі Ларсон і Сара Сампайо, остання готувалася до шоу Victoria's Secret (кілька її тренувань є в закріплених інста-історіях у Волша), а віднедавна: Емма Стоун, Ірина Шейк, Метт Деймон і Менді Мур. Десять років тому його першою клієнткою в Лос-Анджелесі була Джессіка Біл, і за цей час Волш став майстром у підготовці зірок до заходів будь-якого рангу. А тому знає найменші – і небанальні – секрети, які допомагають мати вигляд на мільйон на килимовій доріжці.

Реклама
Джейсон Волш з Брі Ларсон і Елісон Брі

По-перше, своїм клієнтам Волш радить виключити алкоголь за кілька тижнів до заходу. Алкоголь загрожує набряками: він зневоднює організм, той утримує воду; підсумок – округлий вигляд.

По-друге, пити зелений чай: в ньому антиоксиданти і сечогінні властивості. Щільність тіла дає затримка води в організмі, і чай допомагає частково від неї позбутися природним способом (тобто без вживання синтетиків).

По-третє, займатися силовими тренуваннями: 30 хвилин з високою інтенсивністю. Топляться калорії, витікає зайва вода.

І по-четверте, піднімати вагу: саме з нею можна досягти приголомшливих результатів (і бажаних рельєфів за кілька місяців).

Дженніфер Лоуренс на церемонії "Оскар 2018"

Сила фітнесу і дієт працює добре, але не завжди. Вузькі приталені сукні або щільний смокінг – і все, до ідеалу немов не вистачає якоїсь дещиці. Щоб скорегувати талію або інші частини тіла, зірки вдаються до хитрощів на зразок спеціальної нижньої білизни, про що розповідають стилісти. Та й самі режисери, кажуть, теж не приховують цього: Лі Деніелс під фраком носив білизну з спандекса.

Геллен Міррен, "Оскар 2018"
Кристоф Вальц, Оскар 2010

За три-чотири місяці до події знаменитості комбінують тренування з процедурами для спалювання жиру, як-от CoolSculpting – кріоліпасація проблемних ділянок тіла: боки, живіт, руки, область над колінами. Вакуум засмоктує шкіру, охолоджує жир до температури, при якій він стає неактивним, і тіло згодом метоболізує його назавжди. Серед шанувальниць CoolSculpting: Моллі Сімс, Кріс Дженнер і Хлое Кардаш'ян.

Хлое Кардаш'янhttps://www.instagram.com/hkloekaradshian/

За кілька тижнів або днів до "Оскара" знаменитості починають роботу над обличчям. Акторка Кері Рассел завдячує своїм сяйвом шкіри улюбленому дерматологу Жозефін Скрівер і Девон Віндзор, Девіду Кольберту і його процедурі Triad, яка поєднує мікродермабразію, лазерну підтяжку і хімічний пілінг для бездоганної гладкості шкіри.

Лікар Девід Кольбертwww.instagram.com/drdavidcolbert
Жозефін Скрівер з Девідом Кольбертомwww.instagram.com/drdavidcolbert

Оскарівська номінантка на найкращу роль другого плану Реджина Кінг перед "Золотим глобусом" відвідала знамениту процедуру салону Arcona – Red Carpet Radiance Treatment, яка популярна серед зірок з року в рік. Відлущування, киснева терапія, коригувальний масаж обличчя і інші додаткові етапи для сяйва і зменшення зморшок, підібрані індивідуально, процедура вважається альтернативою пластичної хірургії.

Реджина Кінг і Люк Евансwww.instagram.com/arconalosangeles

Косметолог Джина Марі робить своїм клієнтам мікродермабразію з голови до п'ят, що допомагає шкірі швидше оновитися і підтягнутися. Також діють радіочастоти, ультразвук і завершальний етап капсула Envy Lightwave в поєднанні з процедурою легкого інфузійного лікування. На все тіло наносять вітаміни (С, Е і т.д.), пептиди, гіалуронові і молочні кислоти і інші складні сполуки і потім впливають на них світлодіодами: шкіра освітлюється, стає молодою і красивою. Нові стандарти в догляді за тілом в дії.

Відома журналістка Джулі Чанг, яка готується брати інтерв'ю на бекстейджі "Оскара 2019", день тому вийшла з салону Джиниhttps://www.instagram.com/ginamariskincare/Ще один "елітний салон за кадром червоної доріжки Оскара" – Tracie Martyn і його знаменита терапія Tracie Martyn Red Carpet Facial. Салон гордо несе цей прапор і відкрито розповідає про своїх зіркових клієнтів прямо у своєму блозі на сайті: "Коли Брі Ларсон з'явилася на церемонії вручення премії "Оскар" в неділю ввечері, вона зробила це з блиском в очах і сяйвом на обличчі. У той час як честі вручити нагороду за найкращу чоловічу роль досить, щоб змусити будь-кого сяяти, її сяйна шкіра і ангельський колір обличчя були фактично плодом зусиль Трейсі Мартін, яка, як відомо, править skincare-ритуалами Голлівуду і Нью-Йорка. Міс Мартін зробила міс Ларсон свій культовий red carpet догляд всього за кілька годин до церемонії". Використовуючи кислотно-пептидний туман, саліцилову кислоту, сироватки для зміцнення і ексфоліантні маски з ферментами, в комбінації з лікуванням струмом, бурштиновими світлодіодами і мікродермабразією, ця процедура дає миттєвий ефект без почервоніння і роздратування: підтягує овал обличчя, окреслює вилиці і формує красиве підборіддя. Передові технології та лікування Tracie Martyn користуються попитом не тільки у зірок на кшталт Кейт Вінслет, але і у модної публіки прямо перед показами: Ріккардо Тіші, Прабала Гурунг, Даян фон Фюрстенберг. Карлі Клосс буквально кілька тижнів тому пройшла напередодні Тижня моди у Нью-Йорку процедуру RedSculpt Radiotightening, яка поєднує червоний світлодіод, радіочастоту і м'які теплові хвилі.

Розі-Гантінгтон Вайтлі відвідує салон Shani Darden, де 20 хвилин проводить у світлодіодній масці. Наомі Кемпбелл, Кеті Перрі, Г'ю Джекман і Джастін Тімберлейк шанувальники 80-хвилинного догляду Оле Генріксена у спа-центрі Sunset Plaza. Ця процедура поєднує мікрофототерапію, відлущування, зволоження, радіочастоти, кисневі маски: все проходить у вісім етапів – і дає готовність №1 до виходу на червону доріжку.

Дженна Деван-Татум воліє терапію Triple Crown у косметолога Джоани Варгас, яка "ліпить" обличчя м'яким електричним струмом, щоб зняти набряки, тонізувати м'язи і підтягнути шкіру. Після процедур Варгас запасає своїх клієнтів відщувальною маскою, в якій потрібно спати в ніч перед заходом, щоб вирівняти пігментацію і позбутися запалень.

Елізабет Мосс – ще одна клієнтка Варгас, з якою готується до важливих заходівwww.instagram.com/jvskincare

Чи роблять знаменитості ін'єкції, ботокс, інвазивні процедури? Без сумніву. Але, як каже в інтерв'ю E!News лікар Гленн Вальєсільос: "Мінімально інвазивні і поверхневі процедури з нульовим або мінімальним ефектом є значно популярнішими напередодні подій". Все тому, що на червоній доріжці знаменитості хочуть у прямому сенсі слова сяяти – це головна вимога. Але інший експерт у царині інвазивної косметології Ліза Гудман, власник GoodSkin Los Angeles, в інтерв'ю Hollywood Reporter уточнює: "Знаменитості хоч і не зізнаються в такому і часто навіть заперечують, але по факту ботокс колють всі, тільки в інші частини тіла – від колін до грудей . Сьогодні ботокс "вийшов" за межі обличчя і перемістився в шию для маніпуляцій з м'язами, які відповідають за гарний овал обличчя. Концепція "ботокс від зморшок" перетворилася в концепцію "ботокс для підтяжки". Також ботокс допомагає візуально схуднути в литках ніг, витягнути шию, так покращити поставу, розгладити шкіру на декольте або колінах.

Скарлетт Йоганссон, "Оскар 2018"
Руні Мара, "Оскар 2018

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.