До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дженніфер Лопес відсвяткувала 53-й день народження та випустила крем для тіла з провокаційною назвою

Дженніфер Лопес відсвяткувала свій 53-й день народження. На честь цього жінка, яка запровадила моду на пишні форми, випустила крем для тіла з провокаційною назвою Booty Balm.

"Всю турботу й увагу ми надаємо шкірі обличчя, але інколи нехтуємо тілом. Мені було важливо створити засіб для догляду за шкірою тіла, щоб задовольнити його специфічні й унікальні потреби, і ми почали із сідниць", – каже підпис до фото.

Реклама

Повна назва засобу – FIRM + FLAUNT Targeted Booty Balm. Його можна замовити на JLoBeauty.com за 65 доларів. Процес купівлі відрізняється від звичайного: замість картинки товару Джей Ло представила відео, де демонструє власне тіло на піку форми.

Firm + Flaunt™ Targeted Booty Balm, J Lo Beauty

Серед компонентного складу крему – екстракт насіння гуарани, натуральний стимулятор організму, що містить високий рівень кофеїну, допомагає відновити вигляд втомленої шкіри та помітно зменшує набряклість, а також Pink Peppersli – екстракт рожевого перцю, який допомагає зменшити прояви розтяжок.

Склад збагачений гептапептидом-7 (HP7) – це комбінація семи незамінних амінокислот, що сприяє природному виробленню колагену та зменшує видимі ознаки старіння шкіри на тілі, – а також підсилений кофеїном і ферментами, які помітно підтягують і зміцнюють шкіру. Олія ши, екстракт насіння авокадо й бентонітова глина допомагають шкірі набути здорового та пружного вигляду, а також надають їй гладкості. Сквалан зволожує, пом’якшує та заспокоює, а гіалуронова кислота утримує вологу, щоб шкіра мала підтягнений та юний вигляд.

Нагадаємо, 16 липня Дженніфер Лопес і Бен Аффлек офіційно одружилися – таємна церемонія відбулася в Лас-Вегасі. Пара заручилася ще у квітні цього року, а про свої стосунки оголосила в травні 2021 року, відновивши роман через 19 років. Зірки познайомилися під час знімання фільму "Джильї" у 2001 році й були заручені наприкінці 2002 року. Зрештою вони розлучилися у 2004 році й назвали причиною розриву надмірну увагу ЗМІ. Нині пара вирішила не афішувати власного весілля, адже саме публічність завадила їм бути разом у минулому.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.