До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Палацові таємниці: Spa Ceylon у Києві

В Україну приїхали аюрведичні засоби марки Spa Ceylon, які використовують у екзотичних спа, але доступні вони по всьому світу.

"Екзотичний рай, дорогоцінна сльоза", як називають острів Цейлон, розташований у серці Індійського океану. Саме тут народилися унікальні традиції натуральної краси та здоров'я.

Реклама

Spa Ceylon Luxury Ayurveda – аюрведичні ритуали, які можна замовити у спа розкішних готелів в Індії і на Шрі-Ланці. Марка Spa Ceylon вирішила, що розкіш і екзотика повинні бути доступні і за межами палаців та готелів. І створила 18 ліній для зволоження, лікування, очищення і заспокоєння. Вони навіяні палацовими практиками краси давнього Цейлону і задумані, щоб розслабити тіло, омолодити і оздоровити організм.

У засобах постаралися втілити тисячолітні традиції аюрведи, вишукані натуральні інгредієнти і розкіш. Лікувальні та масажні бальзами, масла для масажу і ванни, ефірні масла, очищувальне мило, відлущувальні засоби, гелі для душу, скраби і лосьйони для тіла, молочко для ванни, зволожувальні і заспокійливі бальзами, спреї для тіла, спа-догляд за ногами, рослинні маски і так далі – асортимент засобів такий же великий, як і палацове спа-меню.

Компанія відома на ринку спа 50 років і використовує тільки натуральні, ретельно відібрані інгредієнти, а також органічні ефірні масла з власних плантацій на острові Цейлон. Землеробство органічне – це філософія компанії. Тут не використовують дитячу працю, дотримуються принципів відповідального виробництва, підтримують виготовлення екологічно чистих продуктів і підтримують права людини. Засоби не містять інгредієнтів тваринного походження, алкоголю, їх не випробовують на тваринах.

"Поцілований сонцем свіжий алое вера, чисте нерафіноване кокосове масло з клінічно доведеним лікувальним ефектом, багаті мінералами солі Індійського океану, легендарні цейлонські спеції, а також унікальні технології та досягнення сучасної дерматологічної науки – забезпечують ефект, який отримують клієнти після використання нашої косметики", – стверджують у Spa Ceylon.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.