До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 засобів для догляду за тілом, якими можна користуватися в будь-яких обставинах

Vogue.ua вибирає ефективні засоби для догляду за тілом, які зарекомендували себе в найрізноманітніших життєвих ситуаціях. Але головне, вони настільки безпечні і user-friendly, що їх можуть застосовувати навіть жінки при надії і ті, хто щойно повернувся з пологового будинку (гаразд, дітей до уваги не беремо – але їм і не потрібно).

Олія для профілактики розтяжок, Weleda

Це it-засіб марки, його візитна картка. У прихильності до нього зізнаються і світські дівчата, і героїні обкладинок Vogue. 100% натуральна за складом, вона призначена для профілактики розтяжок. Можна користуватися і протягом вагітності, і після пологів. У складі – органічна олія солодкого мигдалю, олії жожоба і паростків пшениці, екстракт арніки. Аромат м'який, ненав'язливий, а властивості пречудові: живити шкіру, покращувати її еластичність, підтримувати обмінні процеси у шкірі, перешкоджати втраті вологи.

Реклама
Клітинна емульсія для тіла
Body Emulsion, Cellcosmet
Сироватка для тіла Бездоганність форм і гнучкість шкіри, Yves Rocher

Цю сироватку не розробляли спеціально для вагітних і молодих мам, але її ефект і безпека від того не постраждали. У складі – екстракт тропічного фрукта мангустина, який допомагає розщеплювати і виводити жир, покращує мікроциркуляцію, прискорює вироблення гіалуронової кислоти. Зрозуміло, небездоганний контур тіла – далеко не головна турбота молодих мам, але є і ще одна проблема, з якою сироватка справляється чудово – тонус шкіри. Він помітно поліпшується, треба тільки знаходити час і наносити сироватку на живіт, талію і стегна вранці і ввечері після душу.

Сироватка для тіла Безгоданність форм та пружність шкіри, Yves Rocher
Підтягувальна сироватка для тіла з ефектом охолодження Perfecting Body Lift, Hydro Peptide

Зазвичай цю сироватку радять тим, хто різко набрав або скинув вагу. Після вагітності таке теж трапляється. Серед суперсил вказані властивість покращувати тонус шкіри і боротися з в'ялістю. У неї легка охолоджувальна дія і здатність зменшувати розтяжки. Сироватку можна наносити і після масажу, салонних процедур, і після інтенсивних фізичних навантажень. Марка запевняє, що вже на п'ятий день застосування шкіра отримує кращий вигляд (і наводить результати досліджень). У складі – пептиди, які посилюють захисні властивості шкіри і допомагають їй протистояти гравітації; імбир з його потужним антиоксидантним ефектом; капуста кейл – джерело вітаміну К, що захищає здоров'я судин; розмарин, чудовий антисептик, що до того ж розганяє лімфу та кров; екстракт фізаліса, який стимулює вироблення колагену.

Підтягувальна сироватка для тіла з ефектом охолодження Perfecting Body Lift, Hydro Peptide
Клітинна емульсія для тіла Body Emulsion, Cellcosmet

Ця емульсія особливо хороша влітку, коли антиоксидантний захист необхідний: Body Emulsion успішно нейтралізує вільні радикали. У складі – активні стабілізовані біоінтегральні клітини, які сприяють відновленню шкіри, а також вітаміни Е і С. Гідролізовані білки фібронектин і актин зміцнюють власні захисні резерви шкіри, ущільнюють, зволожують і живлять. Чому вона потрапила в цю добірку: засіб протестований дерматологами щодо безпеки для жінок при надії і тих, що вже народили. "У нас є власний великий клінічний досвід, – говорять у Cellcosmet. – Ми дуже часто призначаємо засіб для профілактики розтяжок і відновлення шкіри після вагітності. Працює завжди".

Клітинна емульсія для тіла Body Emulsion, Cellcosmet
Крем для тіла Muse, Christina

На цьому легкому і ніжному зволожувальному кремі для тіла немає позначок "для вагітних" або "рекомендовано для догляду за шкірою після пологів", але зважаючи на клінічну практику лікарі охоче призначають його тим, хто схильний до появи розтяжок – і під час вагітності, і після. Muse пом'якшує і заспокоює шкіру, зберігає баланс вологи. У його складі – гліцерин, комплекс ActiRose, гіалуронат натрію, екстракт льону, пептиди, лецитин і екстракт стовбурових клітин альпійської троянди. Завдяки цьому у нього ніжний аромат троянд.

Крем для тіла Muse, Christina

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.