До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Келлі Осборн схудла на 38,5 кг

Поки світ обговорює сенсаційне схуднення Адель, надійшла нова порція зіркових новин. Вагу скинула Келлі Осборн — і має просто розкішний вигляд.

Переполох зчинився через світлину в Інстаграм. Келлі виклала фото, на якому позує в машині з ідеальним овалом обличчя й витонченою шиєю. Відповідаючи на коментар, вона назвала точну цифру: -85 фунтів (або 38,5 кг). Підписники закидали зірку запитаннями, як їй це вдалося, але відповідь у глибині душі знає кожен: щоб схуднути, треба врізати калорійність раціону й збільшити фізичну активність.

Реклама

Співачка й ведуча втішена змінами в житті: періодично вона викладає сториз, де демонструє ярлички зі зменшеним розміром одягу. Осборн не приховує гордості за результати зусиль, які довелося докласти в боротьбі за фігуру своєї мрії. А ми нагадуємо, що бодипозитив навчає нас з повагою ставитися до власного тіла й не засуджувати чужого.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.