До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

13 божевільних б'юті-процедур, які обожнюють знаменитості

Від кровопускання і винних ванночок до бджолиних укусів і процедур з п'явками — ось деякі з найбільш незвичайних б'юті-ритуалів, які обожнюють зірки Голлівуду.

Ким Кардашьян в облегающем серебристом платье

Тоді як ми усіляко намагаємося не відставати від останніх тенденцій індустрії краси, наші кумири вибирають зовсім нетрадиційні і навіть комічні способи догляду за собою. Від бджолиних укусів до поїдання глини — такі методи збереження краси і гонитва за вічною молодістю не тільки викликають подив, а й загрожують реальною небезпекою. Ось деякі з найбожевільніших б'юті-процедур, які люблять знаменитості, і які нам, імовірно, не варто випробовувати на собі.

Реклама
Велатерапія

Моделі Victoria's Secrets, на кшталт Лаїс Рібейро і Алессандрі Амбросіо, є фанатами велатерапії, відомої також як бразильська терапія свічками, що допомагає позбутися посічених кінчиків волосся за допомогою відкритого вогню.

Солона вода

Таємний рятувальник шкіри Хейлі Бібер дуже простий і зовсім недооцінений — це солона вода. Бібер неодноразово ділилася у своєму Instagram емоціями: "Моя шкіра завжди приголомшлива, коли я проводжу час в океані... цікаво чому?" А потім модель доповнювала: "Іноді природа — це все, що потрібно для краси". Доктор Джошуа Зайнер прокоментував цей феномен так: "Океанічна вода містить багато солі, яка сушить і відлущує шкіру. Також є непідтверджені наукою факти про те, що морська вода очищає шкіру. Наприклад, від акне ".

Крижані ванни

Під час самоізоляції в горах Катскілл на півночі штату Нью-Йорк модель Хелена Крістенсен поділилася в Instagram відео, де вона купається в річці з крижаною водою, оточеній снігом. І хоча Крістенсен не прокоментувала свій сміливий крок, є ймовірність того, що модель зробила це заради холодової терапії. Голландський спортсмен Вім Хоф у коментарі британському Vogue сказав, що така процедура може поліпшити якість сну, прискорити метаболізм, знизити запалення і позбавити від набряків.

Хелена Кристенсен
Санскрін замість хайлайтера

Візажист Бейонсе сер Джон розповів у б'юті-подкасті Fat Mascara, що співачці сподобався ефект від використання санскріну в якості хайлайтера і тепер візажист "робить це постійно". Джоан Смоллс також зізналася, що використовує сонцезахисний крем як контурінг, заявивши в US Weekly, що "так шкіра буде світлішою, бо ви не засмагаєте".

Бейонсе
Поїдання глини

Актриса Шейлін Вудлі їсть глину, щоб очистити свій організм зсередини. Вона зізналася, що з'їдає чайну ложку глини на день, в нічному телешоу Девіда Леттермана, сказавши, що "глина змішується з іншими елементами в організмі і допомагає тілу позбутися речовин, які для нього некорисні".

Шейлин Вудли
Бджолина терапія

Б'юті-звички Гвінет Пелтроу відомі своєю незвичністю, але ця процедура заслуговує на окрему увагу. На бджолину терапію Пелтроу зважилася, щоб впоратися із запаленням і рубцями. "Я відкрита для всього", — сказала Пелтроу New York Times про свою б'юті-рутину. "Мене жалили бджоли. Ця процедура, якій тисячі років, називається апітерапією. Люди використовують її для позбавлення від запалення і рубців, і вона дійсно неймовірна, якщо присвятити час її вивченню. Але, чувак, це боляче. Я ще не проходила кріотерапію, але хочу спробувати", — ділилася Пелтроу.

Кров'яні маски

Ця процедура стала популярною після епізоду Kim Take Miami 2013 року з Кім і Кортні Кардашьян. Для кров'яних масок беруть кров з вени, вилучають з неї насичену тромбоцитами плазму, а потім застосовують її зверху на обличчі або вводять через голку у певні ділянки шкіри.

Ким Кардашьян
Занурення у море

Австралійська супермодель Ель Макферсон вдячна за своє струнке і підтягнуте тіло процедурі, яку ми назвали "заводненням", — тобто це "заземлення", але у воді. Супермодель і мати двох дітей зізналася: "Ходіння у морській воді — одна з найкращих активностей, які я можу забезпечити для свого тіла", і додає, що вона ходить по коліно в океані від 40 хвилин до години. Так модель "тонізує м'язи ніг і талії, насичує шкіру мінералами, а якщо у вас є проблеми з затримкою рідини, то це чудовий сечогінний засіб".

Чистити зуби полуницею

Кетрін Зета Джонс розповіла, що секрет її ідеальної посмішки в тому, що вона чистить зуби полуницею, а не зубною пастою. "Я чищу зуби полуницею, бо дізналася, що це натуральний відбілювач, і це дійсно працює", — розповіла вона, і додала, що такий спосіб також смачніший за використання більшості зубних паст.

Кэтрин Зета Джонс
Лікування п'явками

Демі Мур розповіла в 2008 році, що вона їздила до Австрії для проведення процедури очищення п'явками. "Така процедура виводить токсини з крові, а в слині п'явок є особливий фермент, що розріджує кров", — розповіла Мур Девіду Леттерману в його пізньому телешоу. "Ваше здоров'я оптимізується. Кров очищається від токсинів і я почуваюся вільною від токсинів просто зараз", — сказала Мур.

Деми Мур
Дихати олією з грейпфрута

За інформацією Daily Mail, Дженніфер Лопес вдихає запах олії з грейпфрута перед їжею, щоб знизити почуття апетиту. Наскільки відомо, грейпфрутова олія впливає на ферменти в печінці і сприяє відчуттю невагомості.

Дженнифер Лопес
Купання в червоному вині

Зірка "Відчайдушних домогосподарок" Тері Хетчер додає келих витриманого червоного вина, коли приймає ванну, а залишки вина, що опускаються на дно, використовує як відлущувальний засіб.

Звезда "Отчаянных домохозяек" Тери Хэтчер
Йога для обличчя

Рашида Джонс розповіла Refinery29, що попри невпевненість у ефективності процедури, вона все одно практикує йогу для обличчя, під час якої розтягуються і напружуються його м'язи. "Я не можу сказати, чи допомагає ця практика насправді, але мені здається, що так мої м'язи знаходяться в тонусі, і я думаю, що роблю щось важливе", — каже вона.

Текст: Angelica Xidias

За матеріалами vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.