До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вдих-видих: найкращі спа сезону

Детокс за аналізом крові, уроки медитації у ченця, соляні печери і велнес-центр, схвалений самим Далай-ламою найкращі спа-комплекси сезону.

Tschuggen Grand Hotel, Ароза, Швейцарія

Будівлю, в якій розміщений комплекс, спроєктував Маріо Боттой, учень Ле Корбюзьє. Вона вбудована в гору, а шлях зі спа до готелю проходить через скляний грот. Тут десять саун і лазень, а соляна кімната схожа на печеру з казки. У спа-люксі є власні джакузі, масажна зона і сауна.

Реклама
COMO Shambhala Estate, Балі

Місцеві фахівці впевнені: зміни у стані гостя відбуватимуться і після його від'їзду. Допомагають чотири аюрведичні програми: Cleansy, Be Active, Ayurvedic і Bespoke. Обов'язкова частина будь-якої з них – день у водяному саду Кедара, де можна плавати в басейні з джерельною водою і вчитися медитації у ченця.

Euphoria Retreat, Містрос, Греція

Детокс тут оснований на теорії Гіппократа і починається з аналізу крові: він визначає рівень глюкози, глікогену і глутатіону, які провокують так звані хвороби способу життя. Якщо хочеться відволіктися від медицини, можна провести день у візантійському хаммамі або мармуровій парній.

Vana Malsi Estate, Дехрадун, Індія

Це єдиний велнес-центр у світі, який отримав офіційне схвалення Далай-лами. У Vana кажуть: "Наша мета – допомогти гостю привести в гармонію його практики (згідно з аюрведою, це початкова – ідеальна – природа людини, з якою вона народжується)". Автор всіх програм – доктор Авілочан Сінг, найкращий аюрведист Індії за версією Condé Nast Traveler.

Текст: Дарія Слободяник

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.