До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Руні Мара – нове обличчя Givenchy

Givenchy тільки що оголосив: Руні Мара – його нове обличчя.

Руні Мара

Дворазова номінантка на "Оскара", Руні Мара, – одна з найталановитіших актрис свого покоління. Як давній друг Givenchy, вона часто виходила на червоні доріжки в творіннях Будинку.

Реклама

Випускниця Нью-Йоркського університету, Руні почала кар'єру у фільмі "Соціальна мережа" Девіда Фінчера, після якого вона отримала головну роль в "Дівчині з татуюванням дракона". Кар'єра Руні Мари досягла нових висот 2015 року з роллю у фільмі Одда Хейнса "Керол". За неї Руні номінували на "Оскара", "Золотий глобус", BAFTA і вона отримала Золоту пальмову гілку Каннського кінофестивалю. 2016 року актриса зіграла головну роль у фільмі "Лев", за якими послідували: "Пісня за піснею", "Відкриття", "Уна", "Скрижалі долі" і "Примарна нитка".

Руні Мара

2018 року Руні Мара грає головну роль в "Марії Магдалині" у парі з Хоакіном Феніксом і роль другого плану в трагікомедії "Не хвилюйся, далеко він пішки не піде", недавно показаної на Санденському і Берлінському кінофестивалях.

Руні Мара

Є підозри, що актриса представить новий аромат Givenchy. Нагадаємо, обличчям ароматів Givenchy в різний час ставали Аманда Сейфрід, Лу де Лааж, Аліша Кіз та Одрі Хепберн.

Instagram: @vogueua_beauty

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.