До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Раян Рейнольдс – нове обличчя Armani

Марка Giorgio Armani щойно назвала свого нового амбасадора. Тепер лінію чоловічих ароматів Armani Code Homme представлятиме актор Раян Рейнольдс. Сім'я Armani Code почалась 2004 року; сьогодні ці аромати входять в десятку найпопулярніших чоловічих парфумів у світі.

Актор представить новий аромат Armani Code Homme Absolu зовсім скоро, в лютому 2019 року. "Раян Рейнольдс чудово втілює сучасну чуттєвість чоловіка Armani Code завдяки його харизмі, автентичності, легкому недбалому стилеві і деякій іронії", – говорить сам Джорджіо Армані.

Реклама

Першу кампанію, в якій з'явиться Рейнольдс, представлять світові у лютому. Вона буде присвячена аромату Armani Code Absolu. Міні-фільм зняв лауреат премії "Еммі" Рід Морано ( "Щоденник служниці"). В об'єктиві фотографа Метью Брукса, який знімав рекламну кампанію, Рейнолдс зображений в метелику і білій сорочці.

Зірка "Золотого глобуса" і продюсер фільму "Deadpool", Раян Рейнольдс легко змінює амплуа – від драми ("Зелений ліхтар", "Жінка в золотому") і бойовиків ("Тілоохоронець кілера") до комедій ("Пропозиція") і трилерів ("Життя", "Безпечний дім". Як відомо, Раян Рейнольдс наступного року з'явиться в екранізації гри "Підказка" (Clue), а також у новому фільмі Майкла Бея "6 Underground", який вийде на Netflix взимку 2019 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.