До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Шкіряні автомайзери Louis Vuitton у тревел-форматі

"Якби душу подорожі втілили у фізичному матеріалі, що надихає найвитонченіші дизайни Луї Віттона, це була б шкіра. Вона концентрує усе багатство Дому, його "мандрівних" і парфумерних виробів", – кажуть у Louis Vuitton. І представляють новинку – автомайзери для подорожей: розкішні шкіряні корпуси для парфумерних флаконів, які зберігають ідеальний стан незалежно від того, наскільки далекою буде мандрівка.

<b>Луи Вуиттон кожаные атомайзеры</b>

Реклама

Легкі й практичні автомайзери-чохли для подорожей підходять для флаконів трьох об’ємів – 7,5 мл, 100 мл і 200 мл. Флаконьєр (парфумерна скриня) для усіх трьох флаконів виконаний у тому ж самому стилі, що й автомайзери і призначений для найелегантніших жінок ХХ століття. За задумом творців, вони зберегли дух тієї епохи – від сірувато-бежевого кольору екрю, який використовувався для інтер’єрних тканин, до кутового захисту і надійного замку, який прикрашає усі скрині Louis Vuitton з 1890 року. "Натуральні шкіряні тони – це мистецтво шику, – переконують в в Louis Vuitton. Ціни на автомайзери Les Etuis de Voyage, Louis Vuitton: кейс 7,5 мл – 250 євро, кейс 100 мл – 380 євро, кейс 200 мл – 450 євро, флаконьєр – 6700 євро.

Читайте також:

У Louis Vuitton наконец-то появится свой аромат

Самые новые ароматы и парфюмерные новинки 2016

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.