До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кайя Гербер про красу і новий аромат Daisy Love

Муза Марка Джейкобса і обличчя нового аромату Daisy Love, Кайя Гербер розповідає про те, як минули зйомки рекламної кампанії на пляжі і яку головну б'юті-пораду їй дала мама.

Кайя Гербер на зйомках рекламної кампанії аромату Marc Jacobs "Daisy Love"

Юна Кайя Гербер є одним з послів бренду Marc Jacobs Beauty ще з 2016 року. У новій кампанії аромату Daisy Love дочка Сінді Кроуфорд ворожить на ромашці і милується помаранчевим заходом сонця. Теплий вітер, блакитний океан, моделі з квітами у волоссі і послання на піску доповнюють ідеальну безтурботну картинку. Зйомки кампейна британського фотографа Аласдейра Маклеллана відбувались на пляжах Малібу з ще двома моделями – Фейт Лінч і Об Джолікер.

Реклама
Кайя Гербер на зйомках рекламної кампанії аромату Marc Jacobs "Daisy Love"

"Концепція нової рекламної кампанії Daisy Love дуже грайлива і весела. Це історія про безтурботних подружок, які гуляють біля моря і весело проводять час разом"

"Тільки моя сім'я робить мене по-справжньому щасливою"

"Зйомки на пляжі нагадали мені про життя в Малібу. Раніше ми жили на пляжі і кожного дня ходили на море. Я відчула себе так, немов повернулася в старі часи"

"Найкраща порада про красу, що я коли-небудь отримувала – не чіпати мої брови"

"Головне в цих зйомках – я можу бути собою. Daisy Love – дуже юна, мужня і неупереджена. Я відчуваю, що ці прикметники також представляють і мене"

"Якби я могла жити в будь-яку іншу епоху, то вибрала б 90-і"

Instagram: @vogueua_beauty

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.