До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Хандру – геть: найтепліші аромати осені

Коли дні стають коротшими, а сонця все менше, знайти відраду можна в парфумах. Найкрасивіші новинки осені пахнуть квітами, що ввібрали в себе все літнє сонце, – переважно трояндами. Vogue.ua вибрав своїх фаворитів.​

Фото – Yuriy Yatskulich, стиль – Natalia Tiuleneva
Парфумований спрей для волосся À la rose, Maison Francis Kurkdjian

Парфумований спрей для волосся À la rose, Maison Francis Kurkdjian з нотами дамаської та турецької троянд та фіалок з перших секунд знайомства занурює в приємну млість зі східним післясмаком. Він повторює композицію компліментарних парфумів, однак формула розроблена спеціально для волосся.

Реклама
Аромат La Rose, Le Galion

Аромат La Rose, Le Galion з нотами троянди, морської води, персика та білого кедра вперше був вигаданий в 1950 році. Його творець парфумер Поль Ваше щороку з більш ніж 70 видів троянд вибирає ті, які будуть використані в його La Rose.

Аромат La Rose, Le Galion
Dahlia Divin Nude, Givenchy

"Dahlia Divin Nude присвячений дівчині, зітканій зі світла, прекрасній у своїй легкості, – описує аромат тренінг-менеджер бренду Олена Гавеля. – Така жінка є уособленням первозданної краси, але Givenchy надає їй пікантності та зухвалості. Цей виразний та тривалий аромат огортає теплом та ніжністю". Побудований новий аромат на поєднанні соковитих і солодких білих квітів з мускусом, абрикосом і жасмином самбак.

Parfait de Rôses, Lancôme

Parfait de Rôses, Lancôme – новинка 2017 го року, створена парфумером Наталі Лорсон. У верхніх нотах аромату зустрічаються рожевий перець та альдегіди, потім в гру вступають троянда, граська троянда та лікер, а в базі розкриваються боби тонка, ваніль та ірис.

Evening Rose, Aerin

Evening Rose створила Ерін Лаудер, онука Есте Лаудер. Він входить до невеликої колекції парфумів, яку Ерін задумувала як аромати для кожного настрою та пори року. Під час їх створення Лаудер-молодша надихалася тканинами, наприклад, флакон Evening Rose прикрашений мотивом Hitcher – сучасною адаптацією британського орнаменту початку ХХ століття. А його композиція включає в себе соковиті ноти ожини, багаті відтінки коньяку та абсолют болгарської троянди, ладан.

Kenzo World, Kenzo

З приходом Керол Лім та Умберто Леона модний Будинок Kenzo зажив новим життям, а Kenzo World став їхнім першим креативним ароматом. Створив його відомий парфумер Франсіс Куркджан, який в одному букеті поєднав піон та білі квіти з єгипетським жасмином, які потім розкриваються деревною хмарою амброксана – одного з ключових інгредієнтів.

Miss Dior, Dior

Вперше аромат Miss Dior був створений парфумером Полем Ваше на замовлення Крістіана Діора в 1947 році. Новий Miss Dior продовжує його ідею – він розповідає про шалене кохання та розкриває всі грані закоханої жінки. Домінуюча нота аромату – букет з граських та дамаських троянд. Жвавість композиції надають іскристі цитрусові ноти, а теплоту та яскравість – ноти рожевого перцю та рожевого дерева.

Miss Dior, Dior
Because it's you, Emporio Armani

Троянда, ваніль, малина та мускус – повітряні хмари, пишність і шарм, – квітесенція аромату Because it's you. Поєднання фруктів і квітів – одне з найбільш комерційно безпрограшних, але парфумеру Анн Фліппо вдалося зробити його особливим. Воно м'яко теплішає на шкірі та лишає благородний шлейф

.

Because it's you, Emporio Armani

Більше краси: Instagram @vogueua_beauty

Читайте також:

Message in a bottle: когда флакон хорош настолько, что его захочется хранить

Новий ювелірний флакон аромату J'adore l'Or

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.