До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Еді Сліман відроджує парфумерну лінію Celine

Еді Сліман відроджує парфумерну лінію Celine: нові аромати марка не випускала з 2006 року.

В Instagram марки опублікували фото- і відеотизери, які вказують на запуск колекції високої парфумерії La Collection Celine Haute Parfumerie. Про композиції, склад лінії та кількість ароматів поки нічого не відомо. Тизер демонструє металеву форму з трьох частин, і можна припустити, що Дім рухається у напрямку новітніх парфумерних тенденцій, коли формі флакона приділяють стільки ж уваги, скільки його змісту.

Реклама

Нагадаємо, що останній аромат Celine представили 2006 року. Він називався Collection Pastel і пахнув жасмином, сандалом і мускусом. Як повідомляє WWD, парфумерна ліцензія бренду належала компанії Interparfums з 2000 до 2011 року, після чого її викупили LVMH. Жодного аромату з тих пір не створили, а парфумерна спадщина бренду – зовсім скромна: з урахуванням дебюту марки у цій царині під назвою Vent Fou, представленого ще 1964 року, вона налічує 9 ароматів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.