До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Щось у повітрі: парфуми в форматах, про які ви навіть не підозрювали

Парфуми для машини, парфуми для схуднення, ароматизований папір, ароматична вода для тіла, що налаштовує на розслаблення: vogue.ua вибирає найнезвичайніші аромати з усіх можливих.

Фото: архів Vogue
Парфуми для схуднення

Худнути за допомогою інтервального голодування — метод правильний, але потребує певної сили волі. Іноді без зовнішнього стимулу не обійтися. Таким стимулом може стати аромат. Французька марка Veld's спеціалізується на б'юті-засобах велнес-напрямку. Її назва — відсилання до африканського велду, великих посушливих південноафриканських плато. Всі засоби, втім, виготовлено у Франції. Що стосується парфумів для схуднення, раніше вони були доступні в іншому флаконі. Зараз їх можна замовити на сайті марки за досить приємною ціною в 65 євро. Активним інгредієнтом формули призначений бетафролін, біоактивні речовини, розробка парфумерного гіганта Givaudan. Вона включає екстракт насіння індійської рослини Tephrosia Purpurea, відомої в аюрведі як дикий індиго. Попри таке екзотичне підгрунтя, її часто включають до складу засобів після гоління, після засмаги, душа, засобів для масажу та засобів для чутливої ​​шкіри. Схема дії досить складна, але коротко: екстракт вивільняє ендорфіни і модулює ферментативну систему, що бере участь у зберіганні і вивільненні жиру. Дія посилена комплексом Slimtech'Complex з кофеїну і карнитину з їхньою ліполітичною дією. Аромат відкривається нотами цитрусових, потім звучить нотами білих квітів, ілангу і рожевих ягід, а в базі містить мускус, сандал і пачулі.

Реклама



Серпанок для схуднення і гарного самопочуття PRENDS SOIN DE MOI!, Veld's
Парфуми для автівки

Геніальний подарунок з категорії "що подарувати людині, у якої все є". Парфуми для автомобіля точно є не у всіх, навіть у парфюмерно одержимих людей. Автомобільний дифузор Un Air de Diptyque має суперелегантний вигляд. Це, звісно, не "ялинка", яку іронічно обіграли в Balenciaga, але теж чудова річ. У дифузорі використовується технологія холодної дифузії. Його треба прикріпити до вентиляційної решітки в салоні (дефлектор, якщо висловлюватися точніше) — і можна насолоджуватися. Вибирати наповнення пропонують з семи ароматів марки. Є з нотками інжиру Figuier, троянди Roses, імбиру Ginger і т.і. Інтенсивність вивільнення аромату можна регулювати за принципом жалюзі.

Дифузор для автомобіля Un Air de Diptyque з ароматом BAIES, Diptyque
Підсилювач стійкості парфумів

FragranceLock — це аналог серпанку для закріплення макіяжу, проте фіксує він парфуми. Подовжує стійкість і дозволяє насолоджуватися улюбленими ароматами до 24 годин поспіль. Це стане в нагоді тим, хто скаржиться на стійкість улюблених парфумів. Все, що потрібно, — розпорошити його поверх своїх звичних парфумів (попередньо треба дати їм висохнути). Готово: основна композиція залишається колишньою, але випаровується зі шкіри набагато повільніше. Як це позначається на шлейфових властивостях, виробник не пояснює.

Спрей для фінішної обробки ароматів FragranceLock®


Парфумований папір

Парфумований папір французької марки Ponsont — якийсь новий рівень розкоші. І якщо раніше було прийнято спалювати пахощі, то сьогодні можна підпалювати запашні аркуші, які сповнюють приміщення чудовим ароматом. Папір виготовлений ​​з целюлози, при виготовленні якої жодне дерево не постраждало. Виробництво паперу складається з 16 етапів і відбувається вручну. Постачальник — французький виробник з 400-річною історією. Засновник Ponsont — парфумер Джастін Воан, які надихаються мистецтвом, подорожами, пейзажами, літературою і природою. Для просочення паперових аркушів використовують дорогоцінні інгредієнти: сіамський бензоїн, африканські смоли, турецьку троянду, індонезійські пачулі.

Rosa Rossa, Ponsont

Як це працює? — треба відірвати один листочок, згорнути, підпалити — і загасити. Аркуш буде тліти годину з гаком. Обіцяють, що набору з 24 листочків вистачить на 40 годин ароматизації простору. Один "блокнот" коштує 24 долари на сайті марки.

Rosa Rossa, Ponsont
Аромат розслаблення

Вода для тіла з екстрактами жасмину і білого чаю чудово підходить тим, у кого надчутливий нюх: вона набагато м'якша, ніж навіть найлегший одеколон, і призначена для розпилення на тіло. Вона освіжає, ароматизує і зволожує. Вона знімає втому, покращує настрій і налаштовує на відпочинок і розслаблення.

Eau de Soin Relaxante Payot
Аромат гармонії

Profumo Di Armonia, дух гармонії, — обволікаючий пудровий аромат, який відкривається нотами цитрусових, ірису, фіалок і троянд, затухаючи на шкірі нотами ванілі, солодкого мигдалю і білого мускусу. Він звучить дуже заспокійливо, а до того ж доглядає за шкірою, надаючи їй м'якості. Поверх цього серпанку можна наносити свій звичайний парфум, а можна залишати його як є: тонкий, приємний, він пестить нюх.

Profumo Di Armonia, Collistar

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.