До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Весняний манікюр: головні ідеї зі світових подіумів

Весна за тиждень. Vogue.ua зібрав головні світові тенденції манікюру сезону, що настає, та пропонує надихатися вже зараз​

Prabal Gurung
Getto Nails

Довгі, вигадливо прикрашені, що не залишають сумнівів в своєму штучному походженні, нігті XXL – безумовно великий тренд, ігнорувати котрий було б дивно. З'явився кумедний термін, getto nails, яким позначають надлишковий манікюр. І це – підказка, як правильно стилізувати подібний прийом. Натхнення – Instagram моделі Слик Вудс. Важливо: зухвалість, худоба та нескінченний запас того, що називають словом cool, – необхідні.

Реклама

<b>ss18 getto nails</b>

Коротко і ясно

Короткі та дуже яскраві – такі нігті на піку. Навесні вийде безліч відповідних відтінків. Але щоби покриття трималося довше, доведеться використовувати гелевий манікюр: яскраві відтінки зазвичай примхливі в носінні та найменші огріхи відразу кидаються в очі.

<b>ss18 nails short and juicy</b>

Чорний квадрат

Темне, найчастіше – чорне, – це покриття універсально підходить під будь-яке вбрання та відтінок шкіри. Має такий же ефектний вигляд, як червоне, але не привертає непотрібної уваги.

<b>ss18 black drama  nails</b>

Лаконічний дизайн

Мінімалістичні лінії та смужки на нігтях привносять елемент чогось нового в звичний манікюр. Наведені приклади можна використовувати як референс.

<b>ss18 laconic mani</b>

Тема тілесності

Тілесні відтінки відзначають тріумф. Це безумовний та всеперемагаючий тренд року в манікюрі. Пісочні, бежеві, коричневі, кавові відтінки, кольори бронзерів та пудр для скульптурування – головні в манікюрі нинішнього сезону. Як заведено, відтінок лаку треба підбирати під колір шкіри, щоб не вибилася зайві прояви рудого. Втім, відтінки верблюжих пальт вітаються.

<b>ss18 nude</b>

Більше краси: Instagram @vogueua_beauty

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.