До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Лаконічний манікюр, який захочеться повторити на своїх нігтях

Nail-арт зазвичай асоціюють з великими стразами, екстрадовжиною й складними візерунками, заради яких можна не одну годину просидіти в манікюрному салоні. Однак художниця з манікюру Бетіна Гольдштейн, за якою в Instagram стежать понад 200 000 підписників, готова змінювати правила. Її дизайн мінімалістичний і акуратний, але водночас не нудний і не банальний. Такими малюнками хочеться прикрашати власні нігті.

Бетіна Гольдштейн

Сама Бетіна прагне, щоб nail-art мав сучасний вигляд і поєднувався з гардеробом дівчат, які люблять лаконічні сукні й носять маскулінні двійки, віддають перевагу монохрому й уміють правильно розставляти акценти. Саме на них орієнтовані роботи Гольдштейн, яка не покриває всієї поверхні нігтя, а фокусується на деталях, часто залишаючи основу "голою". Цей прийом дає змогу художниці експериментувати з фактурами, але водночас не ускладнювати загальної картинки — на прозорому нігті елементи з фольги, перлів і кристалів привертають ще більше уваги.

Реклама

Історія успіху Бетіни Гольдштейн почалася 2014 року, коли без особливого досвіду роботи у сфері б’юті вона зголосилася допомогти на бекстейджі одного з модних показів. У 2014 році художниця з манікюру завела Instagram-сторінку, завдяки якій про неї дізналися вже в усьому світі. Сьогодні серед її клієнток Біллі Айліш, Ніколь Кідман і Зої Кравіц. Ми вибрали дизайни авторства Бетіни, які захочеться повторити й на своїх нігтях.

<b>Goldshtein_Manicure</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.