До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Манікюр на Новий рік: ідеї з подіумів

Класика з невеликими відступами – гідний вибір манікюру на Новий рік. Надихаємось найбільш святковими варіантами з подіумів

Chocheng

У передсвятковому ажіотажі зберігати здоровий глузд досить складно. Велика спокуса прикрасити нігті сніжинками, "памороззю", розсипом каменів, мордочками оленів, ялинковими кулями і шапками Санти. Vogue.ua вибирає новорічний манікюр здорової людини. Адже врешті-решт, першість у змаганні "чий манікюр – найбожевільніший" давно належить Cardi B.

Реклама
Червона доріжка

Червоне кремове покриття має і урочистий, і елегантний вигляд. При цьому, відмінно римується з шовками, джинсами, total black look, клітинкою і леопардовим принтом.

Jean Paul Gaultier Couture

Червоні лаки – неодмінний атрибут різдвяних колекцій макіяжу. Цього сезону найкрасивіший червоний – у Chanel.

Лак для нігтів Le Vernis №918 Flamboyance, Chanel

Червоний і справді дуже практичний. При цьому – в міру ошатний. Рідкісне поєднання. Тим, хто проти класичних рішень, можна спробувати неформальний манікюр, коли яскраво-червоним забарвлюють лише один ніготь (Tibi).

<b>красные когти на нг 18</b>

Нотка металу

Яскравий, але стриманий металевий блиск, що нагадує про поверхні крил жука-златки, – ще один манікюрний тренд 2018 року. Колір лаку можна підбирати під світло стрілок – як на шоу Cividini і Naeem Khan. Можна залишити лак єдиним блискучим елементом образу.

<b>жучиный маник</b>

Ювелірна робота

Ювелірний манікюр – тренд 2018-го, який продовжує набирати обертів. Прикраса може бути тільки одна, як на показі Area, – зате масивна, як statement piece.

<b>ювелирный маник</b>

До кінчиків нігтів

Золотими або срібними блискітками не обов'язково покривати всю нігтьову пластину – можна нанести глітер тільки на кінчики нігтів. Дорогоцінна імітація "французького" манікюру має в міру ошатний вигляд та не перевантажує образ.

<b>метал френч маник</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.