До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Б'юті-засіб дня: олія для кутикул Dior

Продовжити життя манікюру, зволожити кутикули, надати нігтям доглянутого вигляду і захистити шкіру в холоди допомагає б'юті-легенда, олія Huile Abricot, Dior​

Абрикосовий крем для кутикул Dior спочатку всі знали за знаменитою круглою баночці-шайбі. І це був it-продукт. Дорогий, необов'язковий, він здавався буржуазною надмірністю, символом безтурботного (і забезпеченого) життя, коли все настільки добре, що залишилося тільки подоглядати за кутикулами – і неодмінно засобом Dior.

Реклама

Ті, хто наважувався на покупку хоч раз в житті, негайно впадали в залежність. Легкий абрикосовий аромат і серйозне зволоження разом із живленням, а також невелика витрата засобу, що дозволяла мало не передавати його в спадщину, переважували єдиний його недолік – високу ціну.

Усе в кремі було гарно за винятком одного – ним було незручно користуватися "на ходу" (скажімо просто, він не був для цього призначений). І ось, щоб виправити цю несправедливість, в Dior випустили олію для кутикул в тюбику з пензлем. І це геніальна упаковка: мініатюрна, легка, дозволяє користуватися пензлем так, щоб не забруднити пальці. Маслом можна підтримувати красу манікюру – та так, що майстри в салоні потім ревниво перепитують: "У кого були?"

Засіб, крім іншого, зміцнює кератин нігтьової пластини завдяки поєднанню активних олій: арганової, камелієвої і власне абрикосової. До того ж, у складі – жирні кислоти і вітамін Е, інші вітаміни і антиоксиданти. Можна використовувати на ніч або вранці, а можна тримати на робочому столі або в машині, щоб було під рукою. Незамінний в холоди, а також в спеку, в відрядженнях, у відпустці і в будні.

Більше краси: Instagram @vogueua_beauty

Читайте також:

Б'юті-події листопада: нові аромати, б'юті-бренди і наукові відкриття

Вікторія Бекхем назвала улюблені б'юті-засоби

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.