До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Загадати бажання: різдвяна колекція макіяжу Dior

Напередодні Різдва Dior випустив нову лімітовану колекцію макіяжу під назвою Midnight Wish.

Лейтмотивом колекції стали новорічні відтінки червоного, золотого і срібного. Пітер Філіпс, креативний і арт-директор Dior Makeup, розповідає, що темою колекції є щаслива зірка Крістіана Діора. Зірка, яка освітлює життєвий шлях і змушує повірити в себе і у свої сили. До колекції увійшли помади Diorific і набір Rouge Dior Bijou в клатчі, рум'яна Rouge Blush Midnight Wish, лаки для нігтів Diorific Vernis і набори тіней 5 Couleurs Midnight Wish в двох колірних гамах.

Для губ

Шість відтінків з приголомшливо легкою і м'якою текстурою в золотому глянцевому футлярі. Їх назви заворожують: Élégante, Désirable, Stunning, Triomphante, Lovely, Audacieuse. Тепер зрозуміло, чому саме цю серію називають "казковим поцілунком".

<b>dior christmas diorific</b>

Представлений набір для губ у святковому клатчі. У ньому – помада, футляр якої прикрашений срібними зірками, і п'ять змінних блоків до нього, відтінки – від тілесного до яскраво-червоного. Кожен змінний блок забезпечений пророкуванням-побажанням: Love, Bless, Luck, Faith і Fame.

Rouge Dior Coffret Couture Collection – Limited edition

Деякі відтінки помади Rouge Dior з набору будуть доступні окремо.

<b>помады диор рождество 2018</b>

Для обличчя

Єдиний непарний продукт різдвяної колекції, який справедиво гідний соло в новорічній косметичці. Золотий колір шиммера не може не нагадати різдвяні прикраси та салюти, а ще саме цей продукт несе звання щасливої зірки Крістіана Діора.

Rouge Blush Midnight Wish – Limited edition
Для очей

Лімітована колекція включає два набори тіней для святкового макіяжу – в холодній платиновій Moonlight і теплій золотій Lucky Star гамі.

Для нігтів

Елегантні кольори лаків від Dior Promesse, Lively, Triomphe і Audace ідеально поєднуються з помадами різдвяної колекції макіяжу. Крім того, їх флакони нагадують ялинкові іграшки, а формула – найстійкіша з усіх лаків Dior. У колекцію також входить верхнє покриття з золотими зірками.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.