До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Яскраві моменти: осіння колекція макіяжу Clarins

Clarins представили колекцію макіяжу, вибудувану на яскравих, соковитих відтінках і життєрадісних барвах. Все для того, щоб створити настрій і не залишити шансів осінній хандрі.

Головний засіб колекції – рум'яна Joli Blush. Стійкі, добре пігментовані, вони дають змогу створити яскравий рум'янець. Ніякої аристократичної блідості, лише колір. У складі – комплекс, який захищає шкіру від впливу забруднювальних факторів, і олія цільних лісових горіхів, яка живить і заспокоює. Панорамне дзеркало і додана кисть дозволяють фарбуватися на ходу. Вийде 8 відтінків (колір кришки відповідає вмісту), до України приїде 6.

<b>румяна кларанс 2019</b>

Реклама

Блиски для губ Natural Lip Perfectors теж оновили: текстура тепер легка, невагома. Створили 4 відтінки: два – з перламутровим ефектом ("Intense Rosebud" і "Intense Maple") і два – з кремовим: "Intense Garnet" і "Intense Smoky Rose". Бренд обіцяє яскравий блиск і сяйний ефект роси.

<b>блески кларанс осень 2019</b>

Замість традиційної кисточки у блиску – аплікатор-кушон; склад збагачений олією ши, яка живить і зволожує шкіру – неоціненно для холоднечі.

До колекції також увійшла туш Wonder Perfect Mascara 4D з маслянисто-кремовою текстурою, що допомагає швидко створити ефект густих, об'ємних та вигнутих вій. У складі пантенол і рожевий віск дамаської і столисної троянд.

Туш Wonder Perfect Mascara 4D, Clarins

Але головна новинка Сlarins – це тональна основа Everlasting Youth Fluid. У її складі – екстракти цикорію і червоної водорості жанії, щоб шкіра мала доглянутий і сяйний вигляд. А комплекс пігментів Skin Tone Optimizing відповідає за те, щоб відтінок тональної основи залишався рівним протягом дня.

Тональна основа Everlasting Youth Fluid, Clarins

Найважливіші компоненти засоба – полісахариди вівса, які забезпечують ефект ліфтингу. Основа підходить для всіх типів шкіри, наноситься м'яко, зволожує і живить. Те, що потрібно для холодів. Головне – точно вибрати свій відтінок з 12-ти представлених.

Тональна основа Everlasting Youth Fluid, Clarins

Представити новинки до України прилетів міжнародний візажист Симоне Коломбо, який показав всі засоби в дії і створив на моделі нескладний, але instagrammable макіяж. Ми записали його поради: по-перше, при нанесенні тону краще змішувати його з краплею Double Serum, щоб антивіковий і ліфтинг-ефекти спрацювали повністю. Консилер Симоне радить змішувати з кремом під очі. База під макіяж допоможе тону лягти рівніше і триматися довше. І головне – не боятися перестаратися з рум'янами: вони освіжають образ. А навесні 2020 року стануть головним б'юті-трендом, – обіцяє Симоне.



Як минув майстер-клас візажиста, дивіться в галереї.

<b>презентация clarins 2019 осень</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.