До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Б'юті-урок YSL: якби аромат Libre був макіяжем

Спільно з YSL Beauty продовжуємо серію уроків осіннього макіяжу. Героїнею нового уроку стала стилістка Інна Грицик.

Реклама

Головний акцент образу – аромат Libre Yves Saint Laurent, який вийшов цієї осені і змінив підхід до шипрової теми, яку раніше вважали чоловічою. Ноти лаванди, ванілі, флердоранжу, мандарина і смородини створюють сильний, впевнений, глибокий шлейф – парфумерний еквівалент смокінга.


Libre, Yves Saint Laurent

М'який, наповнений світлом макіяж, у якому відтінок губ підібраний не в тон, а на контрасті: теплий коричнево-золотий макіяж очей і холодна, з фуксієвим підтоном, матова помада. Перший крок – база під макіяж, тоді – трохи хайлайтера на верхню частину вилиць і спинку носа. Щоб підкреслити природну красу шкіри, знадобиться тональна основа з ефектом природного сяйва Touche Eclat Le Teint. Додати об'єму і свіжості обличчю допоможе кремовий хайлайтер у стіку Yves Saint Laurent Touche Éclat Shimmer Stick.

Кремовий хайлайтер в стіку Touche Éclat Shimmer Stick, YSL Beauty

Щоб надати форми бровам, слід зачесати їх наверх тушшю для брів Couture Brow №1. По всій верхній повіці можна розтушувати золотистий відтінок з палетки тіней YSL Couture Eyeshadow, а по центру і в зовнішніх куточках очей – нанести глибокий коричневий. Контурний олівець для очей Dessin Du Regard №1 підкреслить лінію росту нижніх вій. Туш з ефектом накладних вій Mascara Volume Effet Faux Cils, яка пахне фіалками, кількома помахами розкриє погляд. Фінальний штрих – матова помада з незвичним стрижнем Rouge Pur Couture The Slim.

Зволожувальний засіб з ефектом сяяння Top Secrets Instant Moisture Glow, YSL Beaut

Хайлайтер для природного сяяння Touche Eclat, YSL Beauty

<b>исл вторая часть видео</b>

Director – Kirill Sulyga

DOP – Dmitriy Megera

Style – Olaa Zhyzhko

Stylist assistant – Liza Rakovskaya

MakeUp – Олена Дружинець

Hair – Oksana Cherepania

Executive Producer – Ilieva Alisa

Line Producer – Marina Sandugey-Shyshkina

Production – 5.films

Образ на моделі: Balmain, @KameronFashionRetailer

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.